lukino343
Přispěvatel

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Nieco nove od maxa Obrázek
Obrázek
maztekk
Veterán fóra

PALI píše:Tiez som jazdil tunajsiu trialovu ligu, bolo to naozaj paradne. No urobit dobru trialovu mapu je dost fuska, musis mat premyslenu polohu kazdeho sutra, kazdej jamy, aby to bolo zaujimave.

hra postoupila dopředu je suprová jen mi přijde škoda že neni možnost hrát trial sekce v multiplayeru byla by to bomba, časem se ale určitě dočkám :-)[/quote]

Jo to byli časy ;-)

[youtube]2DQco9wFBhc[/youtube]

[youtube]afwsGLEzUls[/youtube]

[youtube]WVE79k6HjD4[/youtube]

[youtube]513AHKMKgzc[/youtube]

[youtube]w0SnTrunNw0[/youtube]

[youtube]TjQfYmkeJ0s[/youtube]
V12
Píšu hodně

Skusal uz niekto moju mapu Bridge z workshopu v MP ?
Apseron1
Přispěvatel

V12 píše:Skusal uz niekto moju mapu Bridge z workshopu v MP ?

Jo já jsem si ji projel
zidon155
Píšu strašně moc!

Kvicala je mala, ale sikovna ;)
( no dobre T72 na dlouhym podvalu bylo moc i pro dve ... :mrgreen: )

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
no107064
Častý přispěvatel

PALI píše:Tiez som jazdil tunajsiu trialovu ligu, bolo to naozaj paradne. No urobit dobru trialovu mapu je dost fuska, musis mat premyslenu polohu kazdeho sutra, kazdej jamy, aby to bolo zaujimave.

hra postoupila dopředu je suprová jen mi přijde škoda že neni možnost hrát trial sekce v multiplayeru byla by to bomba, časem se ale určitě dočkám :-)[/quote]
Na mojí mapě Zero point test area je v okolí plno "trialových" tratí, ale pro auta než pro náklaďáky. Ale jen tak nahrubo ... ale teďka mě napadlo, že bych pár tratí mohl kompletně předělat i s detailama na nákladní auta ... ale až dodělám siberian express do finální podoby.
3komarek
Nově příchozí

V12 píše:Skusal uz niekto moju mapu Bridge z workshopu v MP ?

Ahoj no rád bych jí ykusil ,ale na ws ji nemám
no107064
Častý přispěvatel

Tak zero point bude bez cloakingu, protože plno lidí na FB píše, že ji chce používat jako proving grounds a taky tam v rohu mapy přibyly tři trialové tratě. http://ulozto.cz/xoyS6qQp/2016-03-21-up ... xpress-rar
Rewqa
Nově příchozí

Zero point je pro mě nejlepší mapa, jenom škoda těch stínů pod autama. Nebude to opraveno? Taky jsem pro aby byla bez cloakingu. Je super pro to jen tak si zajezdit.
korvetak
Přispěvatel

no107064 píše:Tak zero point bude bez cloakingu, protože plno lidí na FB píše, že ji chce používat jako proving grounds a taky tam v rohu mapy přibyly tři trialové tratě. http://ulozto.cz/xoyS6qQp/2016-03-21-up ... xpress-rar

Dá se použít v MP ? Už se těším. :BYE:

Tvoje mosty udrží i tank. :-D Kdo by to do těch pár prkének řekl, paráda.
Obrázek
Obrázek
Jen se k nim prohrabat dá záhul. Zvětšené nádrže o 500 litrů a přesto 815 dvakrát nasuchu za jednu točku.
Obrázek
no107064
Častý přispěvatel

Rewqa píše:Zero point je pro mě nejlepší mapa, jenom škoda těch stínů pod autama. Nebude to opraveno? Taky jsem pro aby byla bez cloakingu. Je super pro to jen tak si zajezdit.

ty stíny myslíš na různých objektech, když na ně najedeš autem, že? to bohužel nevím jak opravit, jedině mě napadá V12, ten dokáže snad všechno.

Jinak jestli funguje v MP to bohužel nevím, nezkoušel jsem. Jinak jestli budete používat mapy z tohoto packu, tak to nepůjde s mýma starýma map objektama, nebo potažmo půjde, ale v novým balíčků map objektů přibyly dva druhy cest, které jsou potřebné pro Zero point i siberian express ... hlavně na siberian expressu jsou změněny skoro všechny hlíněné cesty. Takže se ty cesty nechovají například jak tráva nebo hlína, ale chovají se jako uježděná cesta, takže se auta neboří a dá se jezdit i s vlekama za autama. Předtím v origo chování cest bylo jedno jestli se jede po cestě nebo po trávě .. a s návěsem se nedalo jet v té rozježděné cestě vůbec ... nebo teda jo, na jedničku s uzávěrkou ... a to bylo opravdu otravné ... navíc nerealistické jet x km jen s uzávěrkou ....
korvetak
Přispěvatel

no107064 píše:Jinak jestli funguje v MP to bohužel nevím, nezkoušel jsem. Jinak jestli budete používat mapy z tohoto packu, tak to nepůjde s mýma starýma map objektama, nebo potažmo půjde, ale v novým balíčků map objektů přibyly dva druhy cest, které jsou potřebné pro Zero point i siberian express ... hlavně na siberian expressu jsou změněny skoro všechny hlíněné cesty. Takže se ty cesty nechovají například jak tráva nebo hlína, ale chovají se jako uježděná cesta, takže se auta neboří a dá se jezdit i s vlekama za autama. Předtím v origo chování cest bylo jedno jestli se jede po cestě nebo po trávě .. a s návěsem se nedalo jet v té rozježděné cestě vůbec ... nebo teda jo, na jedničku s uzávěrkou ... a to bylo opravdu otravné ... navíc nerealistické jet x km jen s uzávěrkou ....

Ty brďo 26 úkolů v Siberian expressu to je na dvě pětiletky. Je jen jedna cesta nebo možné variace?
no107064
Častý přispěvatel

korvetak píše:
no107064 píše:Jinak jestli funguje v MP to bohužel nevím, nezkoušel jsem. Jinak jestli budete používat mapy z tohoto packu, tak to nepůjde s mýma starýma map objektama, nebo potažmo půjde, ale v novým balíčků map objektů přibyly dva druhy cest, které jsou potřebné pro Zero point i siberian express ... hlavně na siberian expressu jsou změněny skoro všechny hlíněné cesty. Takže se ty cesty nechovají například jak tráva nebo hlína, ale chovají se jako uježděná cesta, takže se auta neboří a dá se jezdit i s vlekama za autama. Předtím v origo chování cest bylo jedno jestli se jede po cestě nebo po trávě .. a s návěsem se nedalo jet v té rozježděné cestě vůbec ... nebo teda jo, na jedničku s uzávěrkou ... a to bylo opravdu otravné ... navíc nerealistické jet x km jen s uzávěrkou ....

Ty brďo 26 úkolů v Siberian expressu to je na dvě pětiletky. Je jen jedna cesta nebo možné variace?

K pile je zadní zkratka, která je ale jen jednosměrná ... jinak je to jedna cesta ale občas jsou možnosti, zkrátit to o nějakej kilometr skrze močály nebo bahno (to ale většinou klasický náklaďák neprojede tak se tam musí dovézt jeden z mazů, který bude auta protahovat), a je tam i pás lesních cest na objetí buď bahna (u prostřední garáže, ale ta cesta je hodně strmá, ale vyjet se dá (ale bez vleku)), nebo nějaká ta cesta na zkrácení, ale po horším porvchu a pochybuju, že s vlekem to bude rychlejší než po klasické cestě) Jo úkolů je tam dost, v průměru odvezení jednoho nákladu o 4 bodech, tak se bude muset najezdit 864km.
To je celkem výzva ...
V12
Píšu hodně

no107064 píše:...to bohužel nevím jak opravit, jedině mě napadá V12, ten dokáže snad všechno...

Neprehanaj, nie som Chuck Norris :mrgreen:
Ale aby si nepovedal, pozrel som sa na to a samozrejme to vyriesil :

Kód: Vybrat vše

<?xml version="1.0"?>
<CombineXMesh Type="Model">
   <Material
      MeshParts="Box001"
      DiffuseMap="models/port1__d_a.dds"
      BacksideLighting="0.0"
   >
      <ModelMaterial NoOcclusion="true" />
   </Material>
</CombineXMesh>

Vsimni si tag <ModelMaterial NoOcclusion="true" />. Tento tag musi byt pri definicii kazdeho meshpartu, potom by to nemalo robit tie psie kusy s tienmi. Vyskusal som to iba na jednom modeli, no zda sa, ze to funguje. Pohraj sa s tym a daj vediet. Ked to bude fungovat, aj ma to potesi, aj zarmuti, pretoze budem musiet prerobit vsetky modely, po ktorych sa da jazdit...
lukino343
Přispěvatel

niekto kto vie opravit hdd? alebo nepoznate niekoho? prave mi zhorel 1tb hdd..

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“