Už cca před rokem jsem chtěl postavit tohle auto, jen jsem nenašel čas a možná i odvahu se do toho pustit. Ale 1.2. tu Lucas představil svoji stavbu a to pro mě byl závěrečný kopanec, abych se do toho pustil taky. Ale z PSH? Zkusil jsem udělat šablonu a zjistil jsem, že E-E :-( to by dlouho nepřežila.

Zavřel jsem se tedy do dílny a po mnoha hodinách, kýblu ztracených nervů, a spoustě bolesti jsem si odnesli TOTO ->
:tleskam: voalááááááááááááá :tleskam:

Pro porovnání s kolem o průměru 110mm

Popravdě jsem zvažoval, zda to nedat spíš do non-scale, pár věcí nesedí na 100% s originálem, ale pak jsem si řekl, že to ze 3 metrů nikdo neuvidí... Snad :D
Jediná maska je z PSH, nevládnu technologií , abych ji vyrobil z plechu přesnou a krásnou. Do stávající masky musím ještě dodělat světla a "trošku" ji učesat. Potom palubovka, sedačky, elektro, rám...... jeeeeeeeeeee, to je ještě práce... :D
pokud by někoho zajímaly rozměry, tak jsem v tom šířkou za 22cm a délkou za 43cm. Délka ještě povyroste rámem, ale to až časem :)
Materiál je pozinkovaný plech, spoje jsou pájené. Ale nemějte iluze, to není elektrikářský cín, co nic neudrží. Použil jsem klempířský s vysokou teplotou tání a garantuju, že se auto nerozpadne :)