:!: Pro nepřízeň počasí byl závod přesunut na 4.5.2014 a pozvánka aktualizována :!:
Ahoj kamarádi, přátelé a všichni ostatní RC modeláři, či fandové tohoto parádního koníčku :BYE:
Chtěl bych Vás pozvat na druhou narozeninovou trialovou párty u které oslavím třicátýdruhý rok mého žití na této planetě.
Co mám v plánu ??? :-p
- od rána se bude grilovat přes 5kg kuřecího a vepřového a po celou dobu závodu se budou rozdávat stejky a v řece se bude pro neřidiče chladit pivo. Pro řidiče i neřidiče se bude vařit turecká káva.
Uděláme si pěkné barbecue a mezitím pojedem závod v Trialu na 4-5 sekcí na 10 branek.
- další k vyzkoušení bude rozšířený HillClimb a kdo bude chtít poměřit síly může vyzkoušet na vytyčeném úseku Přetahovanou.
- pro každého přihlášeného mám malý dárek v podobě scale stromečku

:!: Mé narozeninové přání :!:
Myslím si, že chybami se člověk učí a díky tomu to může být velkolepá akce plná hodně zážitků a mé narozeninové přání je, aby se akce vydařila a lidé odjížděli plní dojmů a rádi na to v dobrém vzpomínali. Jak jsem se zmiňoval výše - VYNASNAŽÍM SE PRO TO UDĚLAT VŠE, ABYSTE SE FAKT BAVILI
K organizaci:
Parkování je přímo u dráhy, rozhodčí budou tvořit moje milovaná přítelkyně + kamarádka a moji kamarádi, jako minule.
SOUHRN
Zahájení:
9:30 - registrace závodníků
10:00 - zahájení závodu
15:00-16:00 vyhlášení vítězů
Startovné - 80Kč
Lokalita - již známá (v případě zájmu mne kontaktujte)