Zvolil jsem Spawn Rock Racer, protože jsem chtěl zkusit auto s kompletní kastlí a né jen s pláty, jako má původní Wraith. Teď ale vím, že to nebyla úplně šťastná volba. Krom toho, že můj první pokus s lakováním nevyšel úplně ideálně, tak je tahle kastle extra nepraktická a např. při plném rejdu škrtají kola o kastli. Nakonec se mi podařilo umístit baterku a regulátor tak, že dokážu baterku nabíjet bez jejího vyndání z auta (a tím spojeného sundání kastle). Vozím 7000mAh, takže nemám extra potřebu v terénu baterku vozit. Zároveň má tenhle KIT dost ošizený interiér. Ten je složen jen z lexanového výlisku a namontované hlavy jezdce. Toho jsem si při výběru nevšiml. Na druhou stranu beadlock disky jsou pro mě rozhodně plus (s lepením nemám žádné zkušenosti, s RC modelama jsem začal teprve před 3 mesíci).
Model jsem osadil regulátorem LRP Truck Brushless Reverse a k němu senzorový 13,5T brushless motor od LRP a oproti Vaterre je to nesrovnatelně lepší poježdění.
Momentálně mě čeká vyřešit ochranu proti vodě a tourque twist. Na Vatterre jsem si tohohle problému nevšiml, ale na Wraithovi je to naklápění karosérie znát fakt hodně.
zatím jen jedna fotka z dnešního ježdění na staveništi golfového hřiště.