Před dovolenou jsem stihl předělat linky, baterku dal nad přední nápravu, nahodil motorek RC4WD 35T. A o dovolené jen jezdil :FINE: zjistil jsem, že tlumiče moc nedrží olej a baterka by asi byla lepší před nápravu. Dneska už baterku předělanou mám před nápravu a tlumiče jsem nahodil Gmade Piggyback 93mm.

A co nám přibylo dál.
1.9 beadlocky.

Tady se nám kola pečou na 165 stupňů po dobu 20 minut obracet po 5 minutách. 3 kola slezly okamžitě jednomu jsem musel trochu pomoc.

Výsledná váha.

Balíček z MZ racing - tlumítka, světelný modul, paraboly a skla.

Sestavená tlumítka

Instalace předních parabol. A instalace sklíček do předního a zadního nárazníku. Vybrousil jsem je co to šlo a v náraznících drží krásně bez lepení, stejně jako paraboly.

Dneska jsem koupil a provizorně vyzkoušel box na elektroniku ještě něco uříznout a bude to OK.

A potom se mi to už moc nevyvedlo. Připravil jsem si parabolky na blinkry, že je nasadím zevnitř. Vyfrézoval díry do kastle jednu parabolu přilepil a pak se zděsil, že mi to sekundové lepidlo zevnitř naleptalo barvu kastle. viz foto

Takže prosím ptám se čím to lepit, aby mi to neleptalo kastli. Sice je to vidět jen na přímém světle, ale nasere to.
A co mám do budoucna v plánu. Hlavně jezdit když už bude čas. Napájet na přesnou délku kabely od led diod a zapojit světelný modul. Předělat elektriku. Asi 11 mm hexy Jeep mi přijde hrozně úzký tak trochu vysunout kola. A nahodit komplet slickovo řízení.