A už jsou první zájemci o svezení.Disky jsou na cestě,také rám a drobnosti,tak snad se povede.
Zbytek fotek zde : http://milan3528.rajce.idnes.cz/Defender_Axial
milan008 píše:Hmm, pěkný, nejvíce mne zaujal Lara, odkud ji máš, tedy jestli to není tajný :-p
plutoone84 píše:Tak dlouho jsi sháněl deffa, až jsi ho našel doma jo? Nemohl bych se stavit, že bych se taky po něčem juknul:D Jinak budu samozřejmě sledovat.
milan008 píše:8o Tak ten kup Lary ti docela závidím, mě se též velmi líbí, ale cca 2000 z ebay je hodně. Držáky oken jsem též zrušil, je to hnus, budu je lepit přes gumové těsnění. Už to tu pár lidí tuším dělalo.
Mira píše:To byl Jezis taky a za zivota to daleko nedotah :-D
Nalesteny defendry jsi jen spatne hledal, je jich spousta. Ale mas dobrou barvu, bila strecha bude, vid? Kazdej dlouhej defik dobrej, ty paprskovy disky zahodis a das klasickej defikovej oldschool ci bude tak..?
Taurus84 píše:Tiez sa mi pacia matne farby na defoch a najviac prirodne, resp. farby vyuzivane vo vojenskych maskacoch.
Ale stale mi nieje jasne, ako chces riesit tie okna. Nahodis to tesnenie (tiez som to davnejsie kdesi videl, ale neviem to najst..nemate niekto nahodou link na ten shop?) a co potom? Nanesies lepidlo na okraje a prilepis?
A Laru si kupil velmi dobre. Tiez som ju velmi chcel, ale kvoli cene vyhral Johny Rambo :-D