Dnes jsem si jel pro svoje první CCčko do místního modelářského obchůdku na okraji Koriyamy v Japonsku. Měl jsem ho objednané z úterka a pán říkal, že mi zavolá, jakmile oficiálně vyjde (15.12.2018) plus nějakou dobu než mu dojde na prodejnu. No a včera večer volal, nebo aspoň jsem si to myslel, že je to on. Já totiž umím japonsky jenom pozdravit a poděkovat. Tak jsem do telefonu vše co řekl odsouhlasil a poděkoval. No a dneska jsem se vydal do obchodu, zeptat se jestli to byl on, kdo mi volal. Byl to on. Už na mě čekal s krabicí. Chvíli jsme si povídali (ruce, nohy, slovník) o tom co k tomu budu ještě potřebovat. Potom o tom jaké mám další modely atd. Prostě klasika. Super pokec s modelářem. Pán mi krabici zavázal a připravil k jízdě na kole. Asi 20krát jsem mu poděkoval,zaplatil 22800 jenů (asi 4500 Kč) a vydal se ku domovu. No a tady jsou první fotky.

Pár dalších fotek je na rajčeti.
Uvidíme, jestli to dám vůbec do kupy a kdy to pojede nebo nepojede. Zkuste si představit, že máte jenom tu krabici s autem. Žádné další nářadí, elektroniku atd. Zatím mám jenom naobjednáváno z číny.
Držte mi palce.