Hofy
Přispěvatel

CR-Vo proti proudu

Hvězdné datum 2-7-0-9-2-0-2-4

Co se událostí týká, stalo se pár věcí.
V Paříži byla nějaká sportovní kratochvíle, kterou uvedl zvrácený taťka šmoula s prapodivnou orientací,
mohli jsme vidět z neploché Země částečné zatmění Slunce
a indonéské sopce Ruang někde na konci světa došlo k erupci…
No a tady náš předseda Mirda mi poslal CC-01 s CR-V budkou, kterou napadl nějaký kutil, ale já ji prostě strašně chtěl 😃 Takže jsem zas pořídil CC01 😃

Auto došlo v pořádku a radost byla veliká.
Lak měl dost micronů, takže to není žádná patlanina zaprášená Very-well sprejem z Hornbachu, co zbyl po obšití shnilý jednotkový Vovce před STK.
No a to jsou zpětně asi tak všechny pozitiva na autě pro mě 😃

Následovalo několik variant výmyslů, kdy ani jedna nebyla správná a odpoutala by moji pozornost od toho, že to nemá zadní dveře 🤔 A teď babo raď…

Následující fotka je fotka, kterou uděláte, když máte BMW e36 compact - “zepředu to není poznat, takže parkuj dycky mezi něco a nejlépe prdelí ke zdi” 😃
IMG_5637.jpeg
No a pro ty, co to dočetli až sem, tak tady příběh končí 😉
CR-V compact, se vrátil zpátky k mirdovi…

Ale naštěstí náš předseda zas nasál další dobrotu v podobě CR-Va o kterém by se dalo říct, že je proti tomu v longu 😃 kastle měla jen nalakovaný nárazníky, nebo spíše napatlaný nějakým černým šmírem, stejně tak lišty dveří, jinak bez laku a minimální oděrky. A ulomený hagus, ale žádná katastrofa.
Takže ještě jedno velký dík předsedo 🤘🏼
IMG_1351.jpeg
Takže konečně CR-Vo jak má být a hurá na něj.

Začali se otáčet stránky kalendáře, měnili se roční období a nakonec se narodil i potomek. A to je asi dostatečná doba na další vystaření a jen po roce jsem se do něj dal 😃

Trocha brusu, trocha tmelu, nějaký plnič a teď už chybí jen hagus na dolazení a vyzvednout barvu od MZ-racing, která dorazí už zítra..

No a tohle je asi to proti proudu..zatím co kolem je furt mánie kolem TRX, který padá v dalších a dalších barevných kombinacích, recyklujou starý kastle na clipless uchycení, prodávají se high lifty, jezdí se 120mm+ gumy, z Číny chodí 5ti kilové balíky mosazných dílů,….atd, tak krom toho všeho a dalších výrobců deroucích se na trh, si já starej vůl koupím něco z roku 96’ a protože ani nejmenší PitBull obutí, co doma je se nevejde, tak rezignuji na něco, co vypadá jako BFgoodrich A/T se 77mm na průměru.
A aby toho nebylo málo, tak mosaz nepřipadá v úvahu a vlastně se mi už nechce ani řezat podle Mraka 😃 vždyť na 77 kolech to stejně nemá smysl ne 😃

“A k čemu ti to auto je, když nic nevyjede?”
No fotka asi řekne nejvíc k čemu..asi ho žeru 😈 a to nejsme u konce 😉

IMG_6187.jpeg
IMG_6188.jpeg
Mirda
Administrátor
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: CR-Vo proti proudu

Tak tohle putovní Dakar CRVo dnes letí na Slovensko - takže původně němec nečekaně stále více putuje k východu 😁😁a já se těším až z něj někdo udělá pořádný overland, protože tohohle chudáčka už škoda nebude ani na nějaké větší zásahy. 😇

U té druhé budky schvaluji přístup! Tak to má být. Mám podobný poklad doma a plán je stejný - zkulturnit linky, řízení YR a redukce HPI jinak nechat originál. 😊

Jenom s tou mosazí podle mě kecáš, protože jsi na CC žádnou nesehnal jinak už by jsi objednával 😁😁😁
Na čem dělám:
Toyota Hilux
Hofy
Přispěvatel

Re: CR-Vo proti proudu

Tímhle stylem to za chvíli dotáhne do domoviny 😃

Tak, tak, trochu pošelchtit a nechat, ne aby to napadl Tvrdej Bob 😃

Hele je to tak, nedělá se a patlat se s ni nebudu..je to venku 😅 ale nevadí, stejně se svezu a pak to naroubuju na TRX, jako bylo tenkrát to NIKKO Gé 😃

Zpět na „CC-01“