po době touhy po něčem expedičním jsem si konečně i já pořídil autíčko :-). Samozřejmě, že je to Pajerko. Objednával jsem to z obchodu, o kterém jsem tu četl, že je nespolehlivý, ale u mě bylo vše v naprostém pořádku, ale pošta, ti se zase vyznamenali :lol: Dost dlouho to tam hledali, mají tam pěkný bordel :mrgreen: Pak když jsem viděl, jak s tou krabicí zacházejí a jak je velká, chtělo se mi něco říct :x . Po rozbalení bylo ale vše v pořádku.
Mezi úplně první úpravy patří zvednutí kastle, vpředu jsem ten držák zvednul o matku, vzadu jsem vyvrtal nové díry. Potom jsem přesunul TLUčko, mám ho pod kapotou. A ještě musím vyměnit ložiska, které jsem přiobjednal rovnou k autu, ale to až koupím nějaké mazání...
O ostatních úpravách, jako zavření diffů, uříznutí kostky a asi i lehké vypilování blatníků jsem tu všechno četl a snad se k tomu někdy dostanu :mrgreen: . Ještě nemám baterku ( nečekané výdaje :| ), jak ji budu mít, tak ho někde testnu a případně prořežu puky :wink:. Dále se chystám, nebo bych alespoň chtěl udělat nový zadní 4-link, ty plastové linky mě dodělali, dost pruží a není to zrovna moc pevně přichycené k nápravě. A také tu nápravu samu o sobě mám lehce šouplou stranou, jedno kolo vyčuhuje trošičku víc, než to druhé. Také jsem koukal na převody, dali tam docela dost vazelínky.
Fotky dodám později :wink: Musím je také ještě vytřídit, fotil jsem jak divej :mrgreen:
Omlouvám se za blesk, ale Pajo jsem donesl asi v osm večer a světlo na pytel...

Rovnou jsem přiobjednal i ložiska a grátis jsem dostal vazelínku v tubiččce.

Zde vybaleno: