K narozkám jsem od rodiny a manželky dostal dárkem Vám notoricky známou stavebnici Pajera hned druhý den po složení jsem absolvoval svou první "expedici" s ostřílenými hochy. Tam se potvrdilo, že sic autíčko v základu není uplně zlé, ale je to málo. Hlavně pneumatiky a světlá výška.
Tudíž proběhly úpravy:
- všude kovová kuličková ložiska
- přední náprava - úprava/ubroušení pro delší kyv ramen (zřejmě ale bude nutné použít delší tlumiče nebo je podložit)
- zadní náprava - podložené tlumiče o cca 1cm
- přední a zadní diferenciál uzavřený
- zvednutá kastle, předek cca 1cm, zadek o to maximum tzn. cca 0,5 cm.
dvě tužkové baterky, do světel bílé diody s teplým světlem a 2 vypínače ze spoda jako je hlavní vypínač (takže si můžu rozsvěcet každý pár světel zvlášť.
- 4 link
- přední ramena GPM komplet
- držáky zadních tlumičů GPM
Vzhled - autíčko bylo krásně bílé jak bylo nové, ale hned během prvních jízd utrpělo nějaké šrámy, navíc čistě bílé se mi moc nelíbilo. Chtělo to řešení co nebude moc stát ale bude trošku vypadat. Jelikož vlastním opravdickou škodu 1000MB ve žluté, tak mi zbyl žlutý sprej, kterým opravuju nedostatky na spodkách lemů atp. Kombinace bílé a žluté ve mne ihned vyvolala asociaci k legendární Audi quattro group B. A tak jsem v neděli v půl 8 večer běžel do globusu pro barvičky na ostatní detaily :-D No, a i když to tak nikdy nebylo, tak jsem si pážo upravil do alespoň trošku podobného vzhledu. Myslím že to není tak zlé, posuďte sami :-).
Musím podotknout, že této modelařině jsem se nikdy nevěnoval a jsem v tom panic, takže uvítám rady, tipy atp.