Takže jsem laboroval trošku...
1. Převody jsou fertig :-)
2. Krabička s elektronikou je upevněná na kovových páscích suchým zipem, pásky jsou nad dírami pro upevnění tlumičů. Jinak bych ji můsel asi šroubovat do šáska a to se mi moc nechtělo, nebo lepit, což mi moc nešlo, tk jsem to vyřešil takhle... Budu to ještě měnit, takhle se mě to moc nelíbí :oops:
3. Upevnění lipolky mezi zadníma podběhama - na zadní steně vany je proužek suchého zipu ( nějak jsem si ho oblíbil :wink: ), stejně tak na plošince, kde byla dřív elektronika... Lipolka ze zašoupne pod krabičku s elektrem :-)
Nejsem s upevněním krabičky úplně spokojenej, ale aspoň aby to tam nějak drželo, když je to teď pojízdné :P Akorát jedna chybička, při plnym rejdu doleva, pak když se servo vrací do středu, tak je slyšet, jakoby něco přeskočilo, jen nevím kde a proč.... Každopádně, někdy bych chtěl dát servo dopředu nad nápravu, tohle je strašný :roll: :mrgreen:
Také už jsem koupil závitovku a trubičku, snad zbydou nějaký penízky na kloubky, abych se přes Vánoce nenudil :P Také už je objednaná dremelka, ale až pod stromeček :P :x Zítra za světla vše vyfotím a přidám foto :wink:
-------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Na to upevnění jsem se nemohl koukat, udělal jsem hned včera ráno nové, o 110% lepší i líp vypadající :P :wink: Tu jsou nějaké foto:
Toto jsem dělal nějak na rychlo. Výsledek je, že je to blbý jak na pohled, tak funkčně...
Takhle jsem začal pracovat na novém upevnění. Krabička je na pantu.
Tady i s lipolkou.
Zalepená elektro krabička :wink:
Namontováno.
Odklopení krabičky.
Takhle to vidím s lipolkou na světla: :mrgreen:

:lol: :lol:
Omlouvám se za některé fotky... :oops: