mrak03 píše:osobně sem pro umožnění startu i trucku ale jen ,,makety" která odpovídá reálu v základních rozměrech, na těchto modelech vadí pro jízdu trialu opravdu všechno a trestný body se zbíraj už jen tím že já osobně mám dotyk branky že se jí dotknu plachtou korby nebo bych jinak dal čistou ale sejmu zadním rohem korby branku atd.Samozřejmě respektuju pravidla ve smyslu ,,rozhodčí řekne" a tak to platí a nediskutuju, proto ty závody jezdím.O rozšíření o další kategorie jsme už na začátku diskutovaly a shodly se na tom že DALŠÍ KATEGORIE ZBYTEČNĚ NÉÉÉÉ, to by se zachvíly začaly řešit velikosti a průměry kol a disků a spoustu dalších zbytečností, tady sem proti, tohle sou závody o pohodě,srandě a príma ježdění ne o zarytý soutěživosti, to sem jako nejvyssi zakázal právě kvůly tomu aby se nikdo nemohl dohadovat proto vedoucí závodu má právo podle vlastního uvážení nějak rozhodnout a dotyčný to musí respektovat, pokud ne tak má smůlu
Ok, pokud je to závod pro maketová vozidla, tak ano. Jenomže, pokud si postavím maketu Truck trialového speciálu, tak jsme zase tam, kde jsme byli.
Myslel jsem, že ježdění je hlavně pro radost a nebude se řešit, kdo má jaké auto. Pokud ale ano, tak ať je to řečeno jasně. Co se týká mého Unimogu, přišlo mi zbytečné to hrotit. Díval jsem se do pravidel, kterými se někteří tolik oháněli, a přesně se zde praví:
"Auto musii vypadat jako offroad jako skutecna predloha neceho... minimalni je trugyna... Vyjimky se samosebou povolujii"
Takže o truck trialovém autě, které by výše uvedenému nevyhovovalo, ani zmínka. Přijde mi to proto, jako zbytečná buzerace. Jestli na to však budete trvat a JASNĚ formulujete pravidla, která účast trucků vysloveně zakazují, tak ano, ale do té doby mi to přijde zbytečné.
Jinak prakticky - pokud dám pryč stávající kastli, tak mě to sice bude sr..., protože s tím budu mít práci, ale jízdní vlastnosti si tím maximálně vylepším. Nebudu se totiž muset svazovat poměrně přísnými pravidly na truck trial, které přesně definují ochraný rám, zakrytí kol, blatníky apod.