cendab píše:Venom nemá dva motory...
ale je to crawler :wink:
Wendis píše:
A čmeldo,kdyby sis chtěl zajezdit normální trial s náma jako rovnýma soupeřema tak vezmeš defendra,ale ty si ho nechceš odřít a chceš mít navrch vid..a všem ukázat jak ten tvuj nabušenej unimog jezdí...
Nebo se bojíš že ti z gelande zase něco upadne a budem se ti smát....
Hele fakt sory ale napsat jsem to už musel.......
Defender mám od minulé akce v Mrakolendu nepojízdný (ještě jsem neobjednal rozbitý díl na přední nápravě) a CC-01 mám u Jirky na přestavbu řízení, takže kdybych neměl Unimoga, nemám s čím jet.
Nechápu, co tě štve na tom, že dobře jezdí? Všichni ví, že je dělaný na TT závody, tak proč ta zloba? Vadí snad někomu, že jsem spokojený s tím, jak auto funguje, a že je konkurenceschopné? Říkal jsem snad někomu nebo se nějak tvářil, že má šrot, a měl by si raději měl pořídit něco lepšího? Neříkal, ani jsem nic takového nenaznačoval a nezamýšlel!
Do nikoho jsem se nenavážel, tak nechápu, proč se teď navážíte do mě. Ty kecy o Gelande, které vedete hodně dlouho, mě také nikdy nebavily a do nikoho jsem kvůli nim nešil.
Napsal jsem pouze dvě věci, přičemž to nebyla kritika: 1) z pravidel jsem nepochopil, že s Unimogem nemůžu jet a naštval mě argument, že "trucky jet závod nemůžou, ale Liazky ano 2) lehčí trasa pro CC-01 a podobná auta by mohla být zajímavá Nikoho jsem však nenutil k tomu, aby to tak příště bylo, ani neříkal, že je špatně, když to tak není.
Teď mě kvůli tomu všichni chtějí ukamenovat, píšou, že nesnesu konkurenci, že se chci s Unimogem vytahovat, Gelende je úplně na hovno apod.
Fakt to pánové nechápu!