aviaro

Tak Vás musím klucí opìt pochválit, naprosto výborná akce. :wink: Díky ! Bylo to super, jako v¾dy.

A èmelákovi bych jen poradil jedno známe poøekadlo: Mlèeti je zlato ! :roll:

Neber to nijak zle, ale pøijde¹ mi, jak mar»an.

Obrázek

Místo, abys byl rád, ¾e Tì kluci pustí do "závodu" s autem, který tam nemá vùbec co dìlat, je¹tì si otvírá¹ papuli ... :roll: Zamysli se nad sebou !
cendab
Píšu strašně moc!

Venom nemá dva motory...
AxSCX-REX60......scale LC HJ47
WraitChéro..........special trial
TwinHammers......TůKladífka
CCčkObyCENDA....PajeroPickupTrial PPT
HolídaJbyCENDA....HolídajCup

HAJZLTEAM.COM
milan008
Veterán fóra

Wendis píše:Hele Milane až bude teplo tak můžem udělat celovíkendovou akci a to by jste klído mohly dorazil,zajezdíme,večer se vožerem a pak zase zajezdíme :-) kdyby jste naplnily auto tak by se to uplatit dalo ne? :-)

No mám obavy, že auto ani nenaplníme... a přece jen 300-350 km je dost, snad se něco bude časem konat na sev.moravě
bflmpsvz
Wendis
Veterán fóra

to Milan: no je to klucí škoda ....

A čmeldo,kdyby sis chtěl zajezdit normální trial s náma jako rovnýma soupeřema tak vezmeš defendra,ale ty si ho nechceš odřít a chceš mít navrch vid..a všem ukázat jak ten tvuj nabušenej unimog jezdí...
Nebo se bojíš že ti z gelande zase něco upadne a budem se ti smát....
Hele fakt sory ale napsat jsem to už musel.......
SCX10 HZJ 75 pickup
TRX4
Yokomo DPM
Yokomo YD2
Axial Yeti Score
matbre
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

milan008 píše:No mám obavy, že auto ani nenaplníme... a přece jen 300-350 km je dost, snad se něco bude časem konat na sev.moravě

no to bych se nebál, já bych jel a další 2 určitě seženeme :-D
Trial Freeder -- Trial speciál -- Modrásek
Pajero Wagon -- CC-01 prodloužené -- Anežka
mara126
Píšu hodně

Offroad trial v Mrakolandu AKTUAL vysledky str.1!

hele dal bych jednoduchý omezení-offroad kastle a kola max 120mm
člen RC Truck trial klubu Praha
Mercedes Actros 8x8 RCTT
Mercedes Unimog RCTT
Foto Rajče:mara126
PALI
Píšu hodně

Čmeláku už to nech bejt, prostě tam mrskni offroadovou kastli a je klid. :wink:

Navrhuju udělat kategorii jen pro policajty :lol:
RC4WD Gelande II
DavePr
Píšu hodně

....

PALI píše:Čmeláku už to nech bejt, prostě tam mrskni offroadovou kastli a je klid. :wink:

Navrhuju udělat kategorii jen pro policajty :lol:

To by jsi mohl rychle zbohatnout, vybírat pokuty za shození branky :lol:.
FORD FOCUS FAN
Nic nemám :) jen okouním :)
http://dave-rc.rajce.idnes.cz
Dave
Píšu hodně

Nejjednoduší by bylo přiznat si že to není trialovej závod kde de o výsledky, ale jestli jsem to dobře pochopil tak jde o to zajezdit a pokecat. Jestliže máš CC, Gelande a i přesto chceš jezdit s trialovým speciálem, kluci s offroadam kteří tam jezdí si o tobě budou myslet svý a já je chápu... :lol: Přijde mi že chceš bejt za každou cenu první a nedokážeš přijmout že by někdo mohl být konkurenceschopnej....
mrak03
Píšu strašně moc!

mě jen mrzí že přesně o téhle situaci jsme debatovaly hned na začátku, a už je to tady,čmeldo tak si unimoga dostav na scale a nikdo nic neřekne,všichni kdo doteď jezdily tak nikomu Liazky nevadily,nevím proč tobě jo,uvědom si rozdíl mezi truck trialem a offroad trialem
MRAKOLEND-rc park
Hitec-2,4GHz
OT64-SKOT
LIAZ-plachta
MITSUBISHI PAJERO-CC01 trial
Holídajka by MRAK
MITSUBISHI PAJERO WAGON-CC-01
HAJZLTEAM -patřím k nim
http://rc-listany.rajce.idnes.cz/
http://www.youtube.com/user/DOLUBOBO
Wendis
Veterán fóra

Jedinej kdo má furt na něco připomínky je čmelák a je taky jedinej s kym se tu furt dohadujem.a ještě navrhuje další kategorii,to už bych z připomínek visel na lampě....
SCX10 HZJ 75 pickup
TRX4
Yokomo DPM
Yokomo YD2
Axial Yeti Score
Cmelak007
Přispěvatel

Dave píše:Nejjednoduší by bylo přiznat si že to není trialovej závod kde de o výsledky, ale jestli jsem to dobře pochopil tak jde o to zajezdit a pokecat. Jestliže máš CC, Gelande a i přesto chceš jezdit s trialovým speciálem, kluci s offroadam kteří tam jezdí si o tobě budou myslet svý a já je chápu... :lol: Přijde mi že chceš bejt za každou cenu první a nedokážeš přijmout že by někdo mohl být konkurenceschopnej....

Přišlo mi to, jako zbytečná buzerace. To je celé. Autu dám jinou kastli a bude to v pohodě. Jestli si někdo myslí, že mám strach, abych si tím nepohoršil, tak je to fakt hodně velká blbost. Už jsem psal, že ty rámy a jiné věci, které pravidla TT vyžadují, jsou akorát pro zlost a ubírají na jízdních vlastnostech, takže přestavbou si maximálně můžu polepšit.

Dave, nepochopil jsem, co je špatné na tom, když pojedu trial s trialovým speciálem? :lol:

Co se týká navrhované kategorie pro CC-01, tak nerozumím, proč mě tu za ni chcete kamenovat. Chtěl jsem to některým autům ulehčit a udělat pro ně závod atraktivnější a ne si ubírat konkurenci, jak si někteří možná naivně myslí.
Tamiya CC-01 Jeep Wrangler (Taymiya 35t, pneu rc4wd Mud Plugger 1.9)
Tamiya CR-01 Mercedes Unimog (2.4 GHz, Tamiya 35t, linky 3Racing, pneu rc4wd Rock Crusher 2.2)
Land Rover Defender (rc4wd Gelände 1/10, pneu RA1028)
Cmelak007
Přispěvatel

cendab píše:Venom nemá dva motory...

ale je to crawler :wink:

Wendis píše:
A čmeldo,kdyby sis chtěl zajezdit normální trial s náma jako rovnýma soupeřema tak vezmeš defendra,ale ty si ho nechceš odřít a chceš mít navrch vid..a všem ukázat jak ten tvuj nabušenej unimog jezdí...
Nebo se bojíš že ti z gelande zase něco upadne a budem se ti smát....
Hele fakt sory ale napsat jsem to už musel.......

Defender mám od minulé akce v Mrakolendu nepojízdný (ještě jsem neobjednal rozbitý díl na přední nápravě) a CC-01 mám u Jirky na přestavbu řízení, takže kdybych neměl Unimoga, nemám s čím jet.

Nechápu, co tě štve na tom, že dobře jezdí? Všichni ví, že je dělaný na TT závody, tak proč ta zloba? Vadí snad někomu, že jsem spokojený s tím, jak auto funguje, a že je konkurenceschopné? Říkal jsem snad někomu nebo se nějak tvářil, že má šrot, a měl by si raději měl pořídit něco lepšího? Neříkal, ani jsem nic takového nenaznačoval a nezamýšlel!

Do nikoho jsem se nenavážel, tak nechápu, proč se teď navážíte do mě. Ty kecy o Gelande, které vedete hodně dlouho, mě také nikdy nebavily a do nikoho jsem kvůli nim nešil.

Napsal jsem pouze dvě věci, přičemž to nebyla kritika: 1) z pravidel jsem nepochopil, že s Unimogem nemůžu jet a naštval mě argument, že "trucky jet závod nemůžou, ale Liazky ano 2) lehčí trasa pro CC-01 a podobná auta by mohla být zajímavá Nikoho jsem však nenutil k tomu, aby to tak příště bylo, ani neříkal, že je špatně, když to tak není.

Teď mě kvůli tomu všichni chtějí ukamenovat, píšou, že nesnesu konkurenci, že se chci s Unimogem vytahovat, Gelende je úplně na hovno apod.

Fakt to pánové nechápu!
Naposledy upravil(a) Cmelak007 dne 28.12.2011 21:24, celkem upraveno 2 x.
Tamiya CR-01 Mercedes Unimog (2.4 GHz, Tamiya 35t, linky 3Racing, pneu rc4wd Rock Crusher 2.2)
mrak03
Píšu strašně moc!

krevler to už není protože to má jakejsi dostavěnej nosnej rám a jasně ohraničenej půdorys vozidla a omezený křížení a aspoň to připomíná určitej typ vozidla kterej se vyráběl v 1:1
MRAKOLEND-rc park
Hitec-2,4GHz
OT64-SKOT
LIAZ-plachta
MITSUBISHI PAJERO-CC01 trial
Holídajka by MRAK
MITSUBISHI PAJERO WAGON-CC-01
HAJZLTEAM -patřím k nim
http://rc-listany.rajce.idnes.cz/
http://www.youtube.com/user/DOLUBOBO
Cmelak007
Přispěvatel

No jo, tak mě ukamenujte. Nevím ale proč. Možná proto, že ve mě někteří chtějí vidět namachrovaného pražáka. Nevím, co jsem komu udělal, ani čím se koho dotknul.

mrak03 píše:mě jen mrzí že přesně o téhle situaci jsme debatovaly hned na začátku, a už je to tady,čmeldo tak si unimoga dostav na scale a nikdo nic neřekne,všichni kdo doteď jezdily tak nikomu Liazky nevadily,nevím proč tobě jo,uvědom si rozdíl mezi truck trialem a offroad trialem

Mraku, tvoje Liazky mi fakt nevadí. Líbí se mi a hezčí ani schopnější jsem nikde neviděl. Šlo mi jen o princip.

Zpět na „RC Offroad park Mrakolend“