Pájo má za sebou další projížďku, z Nebušic dolů do Šárky (
potok a bahno :twisted: ) a zase nahoru :wink:. Cestou dolů jsem to nějak nevytočil a zase jsem se docela dlouho kutálel :lol: a cestou zpět nahoru na cestu mi zase upadlo kolo a opět je to moje chyba, nedotáhl jsem dostatečně matky :oops: ( mám to rozšířený o matku, takže matka nechytá úplně celá... ). Pak jsem si všiml, že nájezdový plech byl na jedné straně dost ohnut, to bylo asi jak se auto kutálelo, nic jinýho mě nenapadá... Samozřejmě vše v autě jinak pracovalo správně a tak jak má :wink:, nemůžu si skoro stěžovat. První brodění potoka v Šárce bylo spojeno se snažením se projet bláááto, neúspěšně :lol:. Popravdě jsem trochu čekal, že utopím servo, ale ačkoli jsem byl ve vodě po kola, někdy ještě víc, a ve vaně byla bezpochyby voda, servo pořád funguje :lol:. To co jsem doma našel v kastli, to bych vám nepřál, bordel všude :twisted:. Ani to nebudu čistit a jak bude čas tak vymetu další potok a ono se to zpraví :lol: :mrgreen:. Fotek sice moc není, protože dole v Šárce byla docela zima a klepaly se mi ruce a těžko se fotilo, pár fotek se přecejenom docela povedlo :P.
A jedna chuťovka nakonec :-D Vážně už bych se měl dát do těch podběhů :oops: