V předvánočním shonu jak v zaměstnání, tak i doma, nebylo ani pomyšlení na nějakou další práci na „Defovi“, tak pokračuju až teď a spíše na úpravách karoserie.
Po vysypání sáčku se „zasklením“, jsem zjistil, že mi chybí jedno z velkých bočních oken. Kde mohli udělat soudruzi v Číně chybu? :-( :-p
Pomohl obal z CDčka. Zbylé okno jsem rozřízl a vyřezal nové části, abych dostal alespoň dva „trochu podobné“ celky. Na všech zbývajících oknech jsem odřezal a zaleštil upevňovací tyčky. Padlo taktéž rozhodnutí, zasklít boční okna spolujezdce a řidiče:
Na celé karoserii jsem odřezal výstupky na uchycení oken a na předním upravil stěrače na „levostranné“:
Na zadních dveřích jsem neuměle na povrchu napodobil kliku zavírání. Na to jsem bohužel pozapomněl při konstrukci zavíracího mechanismu. Klika by správně měla být zapuštěná, a to už teď nejde udělat 8( Naštěstí přes náhradní kolo nebude klika skoro vůbec vidět. Zevnitř jsem celý mechanismus skryl pod kryt:
Podvozek s natahanou základní elektroinstalací:
Konečně po měsíci přišel Pavlovi balíček a v něm objednaná „rolna“ na naviják. S její pomocí jsem upevnil přední nárazník k šasi:
Na internetu jsem si našel obrázek přístrojů palubní desky. Ten jsem nazmenšoval, vytiskl a zalaminoval. Uvidím, jestli mne v průběhu stavby nenapadne nějaká jiná možnost jak to ještě věrněji napodobit…