:lol: ... no čekal jsem nějakou takovou reakci. Nemá to být vtip, nemá to být scale auto, má to být moje Dingo. Já jsem si to vyrobil (asi za 4 koruny) a mě se to tak líbí. Samože hvězda RC srazů to nebude, jak třeba tvůj fordík. Ale o to se tu ani nepokouším
Hele já to nemyslel zas tak vážně. Nápad je to dobrej. Ale fakt bych to tam nenechával. Zbytečně to degraduje vzhled tý kastle, ikdyž nechceš mít ultrascale auto :lol:
LEDky koupiš asi tak za 20,-Kč všechny (cca 2-3,-Kč za kousek) . Mají s červeným pozdrem i s oranžovým pouzdrem a fakt to bude vypadat mnohem líp. Nemusíš je ani dělat svítící, prostě bych jim jen ustřihnul nožičky, tavnou pistolí je tam vlepil a hotovo. Uvidíš, že ve výsledku se ti to bude líbit mnohem víc.
Sakra to je tak levný? tak to je snad levnější jak ty šroubky, to mě nenapadlo :lol: já se po nějakých ledkách ani nepídil, kdesi v šuplíku jsem našel pěkný šroubek, tak mě napadla myšlenka a prostě sem si to chtěl udělat :-) No pokud na ty ledky někde narazím, tak zvážím situaci.
O laku na nehty jsem nepřemýšlel, taky možnost .....
Minotaure články už jsem proletěl, ještě si všecko promyslím, ale pistolku beru asi na zichr.
Pistolka se ti neztratí určitě. Ono i nějaké pájecí pero na fajnovější práci za pár šupů se občas hodí, ale to můžeš koupit časem. Jinak LEDky můžeš koupit různé průměry, ty 3 a 5mm je taková běžná míra a stojej prd, pak třeba 7, 10, 20mm, ale už jsou dražší.
Teda vy mi dáváte :lol: Naštěstí mě to nechává klidným :-) ale přesně jsem věděl, že tady sklidím takový "úspěch" :mrgreen: čím víc kritizujete, tím víc se mi líbí :o
No samořezky s odrazkou už asi neseženu a myslím, že jsou možná moc velké. Ale bylo by to teda fajnšmekrovský 8)