Tak abych to tu trosku ozivil, vybila se mi baterka 8( , a protoze jeste nemam nabijecku, toz slovenska posta je zazrak tisicileti asi :-D, tak jsem se dal na nake ty upravicky, mel sem trosku casu a vygooglil sem takou vychytavku: ze seriovych tlumicu jsem vybral ty gumove dorazy aby se zvecsili moznosti maximalniho krizeni naprav,co se samozrejme nebude dit porad, bo se mi to zdalo malo trosku, dal se mi povedlo to moje custom uchyceni kastle udelat tak aby byla co nejniz, teda kastle hezky sedi na ramu, ale pritom tak, aby pri krizeni kola nechytali do kastle, pac uz to byl extrem. Musel sem vykutit novy drzak baterky aby sla trosku niz, protoze kastle sedela na ni a zvedala ji skoro o 1 centimetr a pak to vypadalo jako koza, ted je niz, samozrejme tak aby to nevadilo 3-linku ...
Mel jsem takovou slabomyslnou chvilku tak me napadlo cele auto rozebrat, jednou se to muselo stat, musim podotknou ze ho mam tejden a je to muj prvni model, a proste jsem to cele vycistil, rozlozil ram, vymenil zle skrutky, a napadlo me dat ram do cerne barvy, na ten hlinik moc pekne nechytla, ale aspon to vypada pouzite, a stejne bude ram novy.
Jeste jedna dulezita vec, motor musel putovat trosku vejs, neboli v jinym uhlu, protoze pri pruzeni servo narazelo o motor, co je nemyslitelne.
Na foto nemam namontovany naraznik, pac mi zhebli 2 ledky, musim dokoupit nove a mam rozdelany novy rozvod elektriky pro ledky, tak naraznik je na skrini :-D
foto tady:
http://systemphoenix.rajce.idnes.cz/Axial_SCX_10_Honcho#CIMG4611.jpg