yuri
Nově příchozí

Pitrisek píše:Ta kastle je kupovaná a jla jí jen nastříkal :mrgreen: Nic na tom neni akorád sehnat kastli za dobrou cenu :) Podvozek mám normální Axial SCX10 bez úprav.Ale řekl bych že na tento podvozek se spíše hodí kastle toyoty,protože je širší než ten ford.

jo ale ten podvozek je dlouhy jako honcho nebo dingo ?
Pitrisek
Píšu hodně

Dingo 295mm ale honcho se dá zkrátit :mrgreen:
Axial SCX10 Toyota FJ60
TF2 Toyota Hilux
Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio
HPI Blitz

http://pitrisek23.rajce.idnes.cz/
Wendis
Veterán fóra

dingo 290mm a hončo má 313mm ale upravit rozvor neni problém :-)
SCX10 HZJ 75 pickup
TRX4
Yokomo DPM
Yokomo YD2
Axial Yeti Score
Wolf77
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Trochu to upřesnim, bráškovi jsem zatěsňoval auto já, regl i přijímač jsou origo a zalitý PlastiDipem a dal bych za to skoro ruku do vody ;-). Regl jsem rozebral, zalil a složil a to celý tak, aby pasivní chladič zůstal koukat, takže přehřátí by snad taky nemělo hrozit. Navíc jsem bráchovi posadil elektroniku hodně vysoko, takže pokud auto nepotopil víc jak po haubnu, tak se voda k elektronice myslim ani dostat nemohla.
Ještě mne napadá, že by to mohly být slabý baterky ve vysílačce, nebo rušení, pokud si jezdil ještě s někym. Podobně se mi auto chovalo na ModelHobby a pak v Říčanech pod kamennym mostem kde nás bylo několik najednou. U mne doma můžeme zkusit jinej přijímač a vysílačku, případně můžeme vyzkoušet Tvůj přijímač a vysílačku s mym regulátorem a postupnou eliminací se snad dostaneme na kloub problému.
SCX-10 Honcho
Losi MRC
Losi Micro SCT brushless
Wolf77
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Tak je to někde mezi TC a RX. Po přepojení reglu (plynu) na kanál řízení auto jelo. Tj po otočení volantem doleva/doprava, jelo dopředu/dozadu a naopak řízení pověšené na plynovou páčku nefungovalo (myslim že jsem pozoroval drobné škubnutí, ale to bylo vše). Trim plynu taky nic nedělá.
SCX-10 Honcho
Losi MRC
Losi Micro SCT brushless

Zpět na „SCX10“