minotaur píše:Pánové, prosím bez těch jízlivostí, ať se tu něčeho dobereme pokud možno bez přetlačování. Děkuji.
Na Venomu jsem jeden čas jezdil starou MD36 s 55z. motorem a MG946 + pár světýlek. Šlapalo to spolehlivě. Nicméně to ale vypadá, že by u nové řady mohl být nějaký problém s BECem, možná příliš striktní meze nastavení ochrany, co já vím... Problém s nízkou teplotou taky řešil nový firmware.
Jo, ale bohužel to může být kontraproduktivní. Podle toho, co tu nastiňoval Bořík, to má celkem sofistikovaný kombinovaný systém ochran, včetně aktivního vyhodnocování elektrických i tepelných provozních podmínek. Ty tam ale k něčemu jsou, nějak navržené a nastavené, možná upgradované podle ohlasů z praxe, ale to nic nezmění na faktických výkonových parametrech.
To je snad v módě jen u nás, koupit jako náhradu velkosériově vyráběného 100A reglu s bytelnym chladičem tuzemskej, o polovinu menší, 56A, zavařenej ve šprcce, jen proto, že na mě mluví česky a je o třetinu levnější. Taky jsem to udělal, ale jen kvůli spokojenosti s MD36 ..