:CHI: :CHI: :CHI: :CHI: tak to je dobrej mazec asi nebyl na budce poprvé
no a taky něco přidám
Rodiče vstoupili nečekaně do pokoje svého dospívajícího syna, bo slyšeli zvláštní zvuky. K svému velkému údivu ho spatří před zrcadlem v latexovém oblečku s důtkami v ruce jak se zuřivě švihá.
Chvilku ho udiveně pozorují a pak se potichu vypaří na chodbu. Stojí tam v němém úžasu a pak otec nesměle hlesne:
"Nařezat mu asi nemá smysl, že?"
Novomanželia po svadobnej noci:
Manžel:
- Miláčik, tak som dnes zistil, že som nebol tvoj prvý.
Manželka si zapáli v posteli cigaretu a hovori:
- A ja som dnes zistila, že ani posledný...
Učitelka ve škole nervózně povídá třídě, že se dnes bude probírat sexuální výchova a v tom se přihlásí Pepíček a povídá " my co už jsme šukali , můžem si jít zakouřit ? " :lol:
Sedí chlapík na baru a všimne si na polici sklenice od vokurek plné stokorun. "To je taková soutěž. Dáte stovku a když splníte tři úkoly je skenice vaše., vysvětluje barman. Ale co - zkusíme to, pomyslí si už podnapilý chlap a dá barmanovi stovku. No tak zaprvé musíte vypít půllitru tequily na ex. Zadruhé máme na dvorku vzteklýho pitbulla s bolavým zubem -ten mu musíte vytrhnout zatřetí, nad námi bydlí osmdesátiletá bába, která ještě nikdy neměla chlapa a tu musíte uspokojit. Upozorňuji vás, že se ještě nikdo nedostal dál jak první úkol, takže hodně štěstí." Chlap bez mrknutí oka vypije tequilu a vožralej se vypotácí na dvorek. Odtud se chvíli ozývají zvuky zápasu a potom strašné vytí. Po nějaké době do baru vpadne náš chlapík uválený, otrhaný, vítězně se rozhlédne po přítomných a zahlásí: "Tak a kde je ta bába s tím bolavým zubem....!?"
Zabloudí chlap v lese, už se tam potácí tři dny, je hladový, promrzlý, vyčerpaný. Najednou, kde se vzala, tu se vzala, chaloupka. Chlap nakoukne do okénka a vidí rodinku, otce, matku a dceru u stolu. Jak je hladový, tak zauká na dveře. Nic. Je opravdu moc vyčerpaný, takže zkusí kliku. Vejde dál a ptá se, zda by nemohl dostat něco k jídlu. Nic. Tak zkusí ochutnat. Rodinka mlčí, ani se nehne. Tak sní všechny tři talíře polívky. Rodinka i nadále nic. Tak sní i vepřo knedlo zelo, co tam mají. Oni nic. Tak si lehne na gauč. Jak je tak příjemně najezen, všimne si dcery. říká si hm, není špatná. A protože se nebrání, tak si ji na chvíli "půjčí". Rodinka stále jako zařezaná. Po chvíli se podívá na matku - no, trochu starší ročník, ale pořád to jde. Tak si na chvíli půjčí i matku. Rodinka naprosto neuvěřitelně stále vůbec nic nepodniká, ani se nehne. Za chvíli se podívá na otce. Teď už přemýšlí o hodně dýl, ale nakonec vstane, že si půjčí i jeho. Načež otec prohlásí: "Tak to ne, buzeranta dělat nebudu!" A matka na to: "Prohráls, jdeš vysypat koš!"
"Přijde obžalovaný za soudcem a ten se ho ptá: "Poznáte tento nůž ?" A obžalovaný odpoví: "Ne, nepoznávám." Za dva dny ho předvedou znova a soudce se ho znova zeptá: "Poznáte tento nůž ?" A obžalovaný tentokrát: "Ano, poznávám." A soudce: "Ha, tak přece jsem vás odhalil. Odkud ho znáte ?" Obžalovaný na to: "Vždy jste mi ho předevčírem ukazovali !"
Dva kroky vzad jsou mnohdy tím nejlepšim krokem vpred ......... Full 2,4G... DCC 90.No-007, DCL 100-NoX01 Mob+421 911/905-833 957 Aktuálne ALFA Mobil 0948 833 957. Viber aktivny!
"Tati,jak vypadá pipinka před sexem?" "Jako růžové poupátko synu." "A jak vypadá po sexu?" "Nó,už jsi někdy viděl buldoka žrát tatarku?"
Zpráva rozhlasu v ZOO: "Prosíme rodiče malé Lucinky Novákové, aby se dostavili k lvímu výběhu pro sandálky."
Posadil jsem svého osmiletého synka ke stolu v kuchyni a dal před něj misku plnou sladkostí. Potom jsem na 5 minut odešel, otestovat, kolik sladkostí spořádá. Když jsem se vrátil, strašně plakal, ale nezmizela jediná sladkost. Testem prošel. Teď mám jistotu, že je opravdu od krku dolů ochrnutý.
Dozorca oznámi dvom spoluvezňom , že budú mať ďalšieho spolubývajúceho. A hneď ich napadlo, že im bude robiť manželku a aby sa nehádali tak si to rozdelia. Tri dni bude robiť manželku mne a tri tebe, potom dva dni mne a dva tebe. Spravia rozpis a zavesia si to na stenu. Dozorca vedie spoluvezňa, otvoria sa dvere a tam chlap dva metre ešte k tomu gruzinec. Rozhliadne sa po cele a hovorí. Tak ja vám budem robiť mamičku a kedže mám len jednu cicku, tak aby ste sa nehádali tak pôjdeme podľa toho grafikonu čo visí na stene.