Bandolik píše:No ono jde o tohle v Pajeru budeš mít regulátor s tamia konektorem ale velmi brzo zjistíš že neumí obsluhovat lipolky, že nemá brzdu v neutrálu ( auto ti s kopce ujede ) a že má brzdu a teprve pak couvá jinak je docela dobrej a jsou tu lidi co s ním jezdí a dělají neuvěřitelný kousky ja ho vyměnil. Takže být tebou udělám si redukci mezi baterku a ten tamia konektor a pokud zjistíš, že ti ten regulátor nevyhovuje koupiš si jiný a předělat konektor pokud by nebyl stejný jako na baterce ( což skoro jistě bude ) je otázkou několika minut a ber to tak že pul práce už budeš mít hotovo :-D on je problém v tom že se výrobci baterek a ostatních věcí nějak nedomluvili a tak tam davá každy co ho napadne.
Jo to je redukce ale přijde mi drahá konektory koupiš do 40kč takže dávat 30kaček za to že to někdo zaletoval když si to mužeš udělat sám .
Já jsem asi úplně blbej, prosím tě, napiš mi, co mám koupit a co do čeho napasovat - prostě postup pro idiota. Klidně i fotku, obrázek je kolikrát lepší, jak tisíc slov. Moc a moc díky, nějak mě to komplikujete. :P
Až bude čas, klidně zítra. :wink: