Tak nakonec jsem sám zjistil,že je pravda,co psali kluci o pár stránek zpět,a to že ten BEC je fakt slabej u toho novýho DSYSu.
Problém začal když se mi začal hřát regl GM V4R+,byl horkej a vypínal se mi,myslel jsem že po 4 letech už to má za sebou, tak jsem koupil DSYS MDD56 s tím že si polepšim. Fungoval bez problému asi týden, pak z ničeho nic přestalo auto couvat, takže jsem ho poslal na opravu za asi 160kč. Potom asi měsíc zase fungoval, i když občas vypínal BEC při zatočení kol-asi 2x za hodinu se vypl,ale jinak ok. Ale teď naposled- 5 minut jízdy, vypl se BEC, zapl se,jel jsem a po 2 minutách se už kouřilo z podkapoty.No a výsledek vidíte na obrázku.
No a po nějaký době zjišťování jsem zjistil že to bylo servama, mám jedno na řazení-Futaba S3003, a řízení Futaba S9402 a taky BLUEBIRD BMS-620, no a s těmahle servama se mi ten GM V4R+ hřál, tak jsem vyměnil serva za 2x HEXTRONIK HX12K a regl se nehřeje a funguje!!
Takže na závěr-sice jsem si to asi po.ral sám s těma servama ALE proč DSYS hned shořel když má tolik ochran a GM V4R+ se stejnýma servama se jen hřál a vypínal se?? Tady je vidět kde je kvalita