okno mam vymišlené a někdy o víkendu začnu dělat :OK:
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
Se mi tak zdá,že si ukousneš moc velký sousto a nevíš co s ním.Nechápu proč nezačneš na nějaký drobný kravině a nepostupuješ o level vejš.Se pak nediv,že se ti lidi smějou.
A s tím pravopisem je to fakt hrůza chlape.......................... :-[
newíte kde sehnat tydle kola??? dnes se snad mrknu na defa ...neni nálada mam nateklou od středy pusu. měl jsem tam zánět a ten musel ven...to znamenalo jít pod kudlu :-(
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
ne camela neni barva... takže orange def...s černými blatníky originál... víc neřeknu
dík Richarde :tleskam: rc-vítek: jo něco takového ;-) dnes jsem si přivezl i černou barvu od protivného prodejce....měl štěstí že sem byl po vindání stehů...z pusy :-I jinak už je interier ale musí se poupravit po minulém majteli :-(
Naposledy upravil(a) BAXAN dne 28.11.2012 21:45, celkem upraveno 1 x.
je to v háji... včera jsem stříkal kastli ,po dvaceti minutách od druhého laku se záhadně zapřášila a bylo hotovo... :-( takže snad to pude umejt .... ;-) jináč zase broušení...
FOTO to je zatím vše menší tlumiče na zadek kuli interieru....chci tam jen plato...a taky aby to nebylo jako kravler :NO: a otevírací dvířka :) tak zatím