Petan.22
Přispěvatel

Re: blue EXO

cores: tu tkaninu by to chtělo polopropustnou tak, aby propustila vzduch, ale už ne prach a vodu a ostatní bordel.. ale jak říkáš, na léto bude muset interier opravdu ven a na motor přihodím aktivní chlazení. a nejspíš teda i převod pujde zpátky. Na zimu je ten co tam mám teď 54/15 uplně super.

MikeP: jak říkáš, po tom co mi to vyplo sem se teda konečně dokopal k tomu abych zapojil větráček, kterej sem měl sice od začáku přidělanej u reglu, ale byl sem línej ho zapojit :mrgreen: a byl klid, zbytek baterky sem dojezdil bez problemu. Když se mi dneska bude chtit, tak bych chtěl od spodu regulátoru do úrovně větráku natáhnout šprcku, tak aby k reglu od spodu nemohla voda vubec.

Nivak: já vím co jsi psal, kouzelná zkratka přiblížení funguje vždycky :lol:

edit: kluci, chtěl bych na exo sehnat něco podobnýho jako je toto http://www.lestrmodels.cz/zbozi/nd-durango-1332429100/driveshaft-boot-outdrive-2pcs--TD310022-c ale ta cena za 2 gumičky se mi zdá přemrštěná, když si uvědomíte že by jich bylo potřeba 8 .. pokud se bavíme jen o nápravách. Jestli by se něco podobnýho nedalo sehnat třeba v prodejně na kola nebo něčem takovým :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Petan.22 dne 11.01.2013 20:33, celkem upraveno 1 x.
cores
Sběratel

Už jsem to našel.Je to Outerwears Mám od nich pre filter na čmouda.
Petan.22
Přispěvatel

možná by se ta siťovina na léto vyplatila ..

jinak, dnešní poježdění paráda .. všechno drží jak má až na ohnutej šroubek v křídle nejspíš .. a vyšlo z toho i pár pěkných fotek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
cores
Sběratel

Tak to má být! Kola jako žiletky :lol:
Petan.22
Přispěvatel

přesně tak :D ty hele, taky máš proslém s tím plastem na podvozku vzadu zespodu? nevím kterýho debila napadlo tam ten plast takhle dát a nechat mu náběhovou hranu do protisměru .. je to sběrač trávy a bordelu. mám to skoro o 1 cm odkloněný od podvozku a je to plný bordela ..
cores
Sběratel

To si piš :-D
Už jsem přemejšlel o nějakám šusplechu,ale kašlu na to.
Petan.22
Přispěvatel

no já přemejšlel že bych ten plast jen zakrátil .. když zo zakrátíš až k těm šroubkům a necháš mu tam nabroušenou břitvu směrem k podvozku tak by se tam už nic cpát nemělo .. celkem mě to tam sere, je to fakt sběrač :D
Petan.22
Přispěvatel

tak včera se mi stala nehezká věc .. měl sem exo v práci abych ho ukázal kolegům a při odjezdu domů, sem si zřejmě na střechu auta položil lipolku co mě stála asi 13 stovek a samozřejmě ji nechal na střeše .. tohle se fakt muže stát jenom mě tak nevím, jestli mám teď koupit tyhle baterky http://www.rc-levneji.cz/baterie/rc-li-po-zippy-flightmax-5400mah-7-4v-hc-2s1p-35c--45c-/ nebo tyhle nanotechy http://www.rc-levneji.cz/turnigy/rc-li-po-turnigy-5300mah-7-4v-hc-2s2p-30c-60c-/ četl sem že 2S2P není žádná výhra, ale osobní zkušenost nemám .. co jezdíte vy ?
cores
Sběratel

To je pešek.Nedávno jsem ho vzal taky do práce,ale nějak jsem pozapoměl kabel k baterkám :-D

Nano-techy 5800 a 3 kusy 6600. Všechny 2S2P. 5800 mám už dlouho a nemá probléma,takže jsme přikoupily další. Vem s více céčkama. 6600 mají 60-130C i v týhle kose lítaj neuvěřitelně.
Petan.22
Přispěvatel

tahání aut do práce asi teda není dobrá volba :D hele vzal bych klidně ty silnější, ale z ciziny neobjednávám a hlavně mám bohužel nabiječku, která dává nejvíc 4A .. takže bych ty nanotechy 6600 nejspíš odrovnal .. asi zkusím teda vzít jednu tu zippynu a jednu nanotech 5300 .. podle toho která se víc osvědčí pak nakoupim další ..
cores
Sběratel

Nejsem teda tak moc zběhlej v lipólkách,ale 4A by jim vadit neměly.

Mám starší Ultramat 15 která umí 8A,ale musím mít extra balancér.Nastavím si kapacitu baterie a samo si to upravuje hodnoty.
Michal má nabíječku se 4ma portama,ale zase má jen 5A,takže musí dát opětovnej start.Baterkám by to ale nemělo škodit.
kilator
Přispěvatel

Mensi nabijeci proud baterkam nikterak neublizi. Horsi je to s nabijenim nekterych baterek vetsim proudem jak 1C.
Jediny problem s mensim proudem je delsi doba nabijeni. Dokonce jsem nekde cetl, ze Nanotechy zvladnou i 10C a ta ZIPPY 2C. Na 10C uz potrebujes ale poradnou trafostanici :)
cores
Sběratel

10C? Ci woe ta musí skákat při tom ládování,né? :-D

Jsem onehdá poladil delta peak a naládoval stařičkou NiMhu Orion 4500 a po skončení se nedala udržet v ruce :-D No a odebrala se do věčných lovišť. :-D

Když je to vo baterkách,jak je skladujete? Já je o vyjetí nabiju na cca 50-60% .večer před ježděním je jen dotlačim a hotovo.Balancuju porát při nabíjení.
kilator
Přispěvatel

Po jizde do plna a druhej den rovnou na plac. Lipo nema tak velkou stratu jako NiMh
cores
Sběratel

Michal to dělá taky tak,co mi povídal.Když jdu druhej den jezdit,tak je taky nabiju do full,ale pokud nejezdím dýl,tak raději na půlku.

Zpět na „Axial“