cores: tu tkaninu by to chtělo polopropustnou tak, aby propustila vzduch, ale už ne prach a vodu a ostatní bordel.. ale jak říkáš, na léto bude muset interier opravdu ven a na motor přihodím aktivní chlazení. a nejspíš teda i převod pujde zpátky. Na zimu je ten co tam mám teď 54/15 uplně super.
MikeP: jak říkáš, po tom co mi to vyplo sem se teda konečně dokopal k tomu abych zapojil větráček, kterej sem měl sice od začáku přidělanej u reglu, ale byl sem línej ho zapojit :mrgreen: a byl klid, zbytek baterky sem dojezdil bez problemu. Když se mi dneska bude chtit, tak bych chtěl od spodu regulátoru do úrovně větráku natáhnout šprcku, tak aby k reglu od spodu nemohla voda vubec.
Nivak: já vím co jsi psal, kouzelná zkratka přiblížení funguje vždycky :lol:
edit: kluci, chtěl bych na exo sehnat něco podobnýho jako je toto http://www.lestrmodels.cz/zbozi/nd-durango-1332429100/driveshaft-boot-outdrive-2pcs--TD310022-c ale ta cena za 2 gumičky se mi zdá přemrštěná, když si uvědomíte že by jich bylo potřeba 8 .. pokud se bavíme jen o nápravách. Jestli by se něco podobnýho nedalo sehnat třeba v prodejně na kola nebo něčem takovým :mrgreen: