sten25
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: WoT 4x4.cz

Obrázek

Hned sem byl hacker :-D jo 105mm + kumulativní munice je bezva hack :-D
Bulwa
Častý přispěvatel

Chlapi , chci se zeptat ,kolik tak průměrně máte "fps" ve hře ? Mě to poslední dobou běhá kolem 20-i , i méně a to už se mi docela blbě hraje.Přitom nebyl problém,mít i 50 fps ...
aviaro
Častý přispěvatel

Sten: Takový papírový tanky ... :P :lol:

Co se týče FPS tak mám na "velkym" PCčku 110-125. :wink:

S noťasem je to horší, tam tak 15-25 takže skoro nehratelný.
sten25
Přispěvatel

S timhle chrobákem máš radost z každýho sejmutýho tanku :-D na pc mam kolem 60fps
Bulwa
Častý přispěvatel

Tak já už nevím ....včera jsem hral na vysoké rozlišení a měl jsem kolem 40 FPS .Mám 3 jádrový Phenom II 2,8 GHz, RAM 4GB ,grafika Sapphire HD 7770 . Dneska se nedostanu přes 30 a zkoušel jsem i minimalní nastavení grafiky a pořád o ničem, i pod 20 FPS .Rychlost netu
Obrázek
Nevěděli by jste někdo v čem by to mohlo být ? Snad né mezi klávesnicí a židlí ..
aviaro
Častý přispěvatel

Co já bych za takovouhle lajnu (rychlost) dal ... :x :twisted: Odezva ovšem teda nic extra (já mám na ADSL od O2 10-25 ms)

No, zkus přeinstalovat (stáhnout nejnovější) ovladače na grafiku, ikdyž je podivný, že z ničeho nic ... Co máš za verzy Catalystu ?

btw. do nastavení GPU jsi se předpokládám nehrabal ?!
prysk
Častý přispěvatel

Bulwa píše:Tak já už nevím ....včera jsem hral na vysoké rozlišení a měl jsem kolem 40 FPS .Mám 3 jádrový Phenom II 2,8 GHz, RAM 4GB ,grafika Sapphire HD 7770 . Dneska se nedostanu přes 30 a zkoušel jsem i minimalní nastavení grafiky a pořád o ničem, i pod 20 FPS .Rychlost netu
Obrázek
Nevěděli by jste někdo v čem by to mohlo být ? Snad né mezi klávesnicí a židlí ..

Bulvo,napiš sem jak to máš nastavený, nebo hod screen settingu.
Ono hodně záleží na mapě,nastavení hry a grafiky.
Já mam i7@4,2GHz
6Gb ram a GTX470 a když mám vše na MAX tak záleží na mapě a na objektech,vykreslování,postprocesu, na modech, jeslti máš max zoom atd. atd...
->Defender 90<- Speedstar Robitronic - graupner speed - Hk 2.4.Ghz 4Ch

Videa na trubce -> https://www.youtube.com/channel/UCgj3hr ... Ko5WJ4nZgA
Bulwa
Častý přispěvatel

Jenom chci říct , že mi to neudělo ze dne na den.Grafikou to asi nebude, spíš bych to tipoval na moje připojení k netu (vzuchem) , nebo "bordel" v PC .Mám to jak na houpačce , jeden den jedu třeba na 50 fps , druhý ani né 20 fps a právě , že poslední dobobou se málokdy vyhrabu na 30 fps. Nastavení grafiky na to u mě nemá moc vliv, tady screeny s " Nizkou" grafikou
Obrázek Obrázek

s "Vysokou"
Obrázek Obrázek

O těch rozdílech u různých map vím, taky jsem to zpozoroval.
patran77
Častý přispěvatel

No tak to je o tom jak se PC vyspí ,mě se taky to jede skoro vždy v pohodě a pak je den kdy se mi to furt přehřívá (grafika).
sten25
Přispěvatel

Já mam taky HD 7770, ale od Asusu.... jedu na full HD, většinu detailů mam na střední, jen vykreslování mapy mam na max, zapnutý efekty pásů a stopy a zvládá to 60fps
Teď jsem nastavil detaily na max a je to v rozmezí od 28-55fps takže grafikou to asi nebude...

Nepřehřívá se ti grafika? Když mam otáčky větráku na 50% tak mam teplotu kolem 45°c
prysk
Častý přispěvatel

No tak na max to máš skoro jako já,ale mě to taky háže třeba 28fps,ale většinou ze začátku hry,než se načtou všechny objekty atd. najmín to dělá v Himmelsdorfu,tam je málo stromů a žádná voda.
V settingu bych vypnul postprocess, to je takový to "reálný" rozostření v dálce,akorát to kurvý oči. :) Pak vypnout speciální efekty ve sniper modu a trávu ve sniper modu.

Setting

Obrázek

Když se načte mapa s velkym zoomem.

Obrázek

Když jsou efekty,kouř,výbuchy..,to žere nejvíc...

Obrázek

A normal pohled s artynou..

Obrázek

Ta hra je prostě takhle napsaná, maj to skoro všichni mezi 28 - 60 FPS
Když vypnu v-synch, tak mám i 85 fps :)

Bulwa
Častý přispěvatel

Teplotu grafiky jsem zatím nepozoroval . V - Sync nepoužívám vůbec, akorát jsem ho dneska asi zapl omylem. Je zajímavé , že to má stejně fps jak na minimum , tak s vysokou grafikou stejné .Dneska mi to jede " krásně" . Včera jsem se dostal na max. 22fps , min. 15 fps . A to jsem zkoušel nastavit grafiku na minimum a i vysokou.Jěště pozoruju to , když jsem v garáží a "jezdím " myší je taková "gumová", reaguje s menším či větším zpožděním a podle toho čím víc je "gumovější" už trochu poznám ,jaké asi bude fps :lol:

EDIT : "Chlapi já su tak ščastné" .... Vypadá to , že je problém vyřešen , neměl jsem poslední verzi graf. ovladače 13-1 , ale jen předposlední 12-4 - Díky aviaro ... Po upgrade ,jedu na Maximální detaily 35 - 55 fps ....ufff , už si zase konečně zahraju . Díky všem
aviaro
Častý přispěvatel

Nemáš zač, hlavně, že se to povedlo vyřešit. :wink: Poslední verze funguje pěkně.

Co se týče grafiky, osvědčilo se mi i nastavení s vypnutými stíny, rostlinstvem a kvalitou listů na minimum. Hra vypadá stále pěkně a FPS vzrostou o cca 40-60% dle mapy. Pro někoho se slabším železem to určitě pomůže. :P
prysk
Častý přispěvatel

:-D :-D tak mě nenapadlo, že namáš poslední ovladače GK, to je pak jiná :FINE:

Bulwa
Častý přispěvatel

Mě zas nenapadlo , že když mám měsíc starou grafiku a stejně starou verzi ovladače , bude problém právě tady . Teď je to hraní zase úplně o něčém jiném 8) Jěště jedno díky chlapi :wink:

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“