sten25
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: WoT 4x4.cz

Měl jsem jak T29 tak T32 a oba jsou to bezva tanky pokud ti sednou...musíš se naučit schovávat podvozek a vystrkovat jen věž, tyhle dva amíci maj předek věže prakticky neprůstřelnej :-D (pokud máš nejlepší věže) s T32 doporučuju najíždět na nepřátele co nejblíž a vrtět lehce věží aby ti netrefili velitelskou věžičku

když srovnam T29 s IS tak amík je lepší, když dobře zakempíš tak můžeš docela slušně držet křídlo i proti přesile
T32 nemam moc s čim srovnat, VIII tier jsem měl jen KV-4 a to bylo tak neohrabaný a měla nepřesný dělo tak zatim šla z garáže pryč...

já jsem s amíkama spokojenej, jen u M103 je utrpení než vyexpíš 120mm gun
patran77
Častý přispěvatel

Goldy + premium na měsíc ke koupi garfiky http://www.czc.cz/nvidia-free-2-play/clanek
Stenly
Píšu strašně moc!

Tak jsem si za vyhrany goldy z turnaje koupil tohohle mazla :-) http://worldoftanks.eu/encyclopedia/veh ... rpershing/ a co se jedná o T29 a T32 tak to jsou supr tanky.T29 je ohodně lepší jak IS.T32 je zase univerzální má trochu horší dělo ale ta věž je supr(viz moje staty snima :) ),měl jsem i IS-3 ale tu jsem prodal protože T32 je lepší do turnajů a hlavně hodně sklopí dělo oproti IS-3 :OK: ale IS-3 zase víc dingá a má větší prumernej demič,mít do IS-3 posádku tak bych jí nejspíš koupil zase zpátky protože to byl muj první 8 tank :YOP:
___TATRA POWER____
Tatra T815-7 8x8(plány od Hanyse)
........T813 8x8-kolos
FPV Freestyle / Martian II
---- "létající GoPro" Split Pearl
Tamiya Buggy Champ 1979
-
FOTO: http://stenlyjirec.rajce.idnes.cz/
Bulwa
Častý přispěvatel

Herdek a já kvůli WoT kupoval novou grafiku na začátku ledna :cry:
No mě se s těma T-čkama moc nedaří u T32 je to zázrak , když za bitvu neprodělám , a o výdělku si nechávám zdát . Hold se s ní budu muset naučit ,jak píše sten , krýt podvozek apod. Nejvíc mi sedl T1 Heavy, ten mám do dneška a s tím zase jen vyjímečně prodělám.
Stenly
Píšu strašně moc!

Bulwo ja s T32 střilim často i skoro celou bitvu goldama protože to její dělo má malou penetraci a vetsinou vydělám 16 000 ,ale je fakt že jezdim s premkem :)
___TATRA POWER____
Tatra T815-7 8x8(plány od Hanyse)
........T813 8x8-kolos
FPV Freestyle / Martian II
---- "létající GoPro" Split Pearl
Tamiya Buggy Champ 1979
-
FOTO: http://stenlyjirec.rajce.idnes.cz/
Bulwa
Častý přispěvatel

Já mám odměnu za bitvu kolem těch 20000 +/- . Jedu bez prem. účtu , ten nemám.Většinou mě sejmou a to se stává v poslední době dost často :roll: To je za opravu 12000 , za náboje třeba 8, 10 tisíc i víc , sem tam použiju opravu , hasičák apod. Takže to jde většinou do mínusu . Dneska se mi podařilo za jednu bitvu prodělat 15 k , což je zatím maximum :-)
patran77
Častý přispěvatel

Tak to bude krutý až se někdy dostanu na vaši úroveň já zatím hraju III a IV tanky ,ale teď mám malou pauzu.
Lisak
Nově příchozí

S tou T32 je to jak říká Sten25.Musíš schovávat podvozek.Každej tank má svůj styl hry.Hlavně mít posádku na 100%-to je hodně znát.
Podle mě je T29 asi nejlepším VII. tier a T32 zase nejhorší VIII. tier,ale když ji přečkáte tak tam je M103 a ta je dobrá natož T110E5.Takže bych ji neprodával a doexpil tu M103.
Každej tank má nějaký plusy a minusy.Závisí to i na bitvě(město,planiny,kopce...)
Podle mě nejlepší(rusko,německo,usa)
VII.tier je IS-3
IX.tier je E-75
X.tier je T110E5
Ještě VIII.tier se dá hrát poměrně v klidu bez prémka,pak už je to náročnější(si zahraješ spíš za odměnu:))
aviaro
Častý přispěvatel

prysk píše:
aviaro píše:A proč bych si ho nekoupil ? Je to snad zakázaný ?

Je mi úplně jedno, jak si myslíte zrovna Vy dvě "legendy", jak se má hrát, já hraju podle sebe pro svou zábavu a co a kdy si koupím a nekoupím je čistě moje věc do který je Vám hovno. :CIAO: Hrát s papírovejma tankama co dávaj damage 100 mě fakt nebaví ...

O tom kolik má kdo bitev to rozhodně není, vídám vemena co maj rádoby 15k bitev, X. tiery a pak zakukaj minutu po startu. Neříkám, že jsem nějakej top hráč, hraju to chvíli a hlavně svým stylem, ale baví mě to a to je hlavní.

Nejvíc mě dostávaj velký "klanovcí" co si hrajou na skillery a pak je roznese o dva tiery menší tank ... To je teprve prdel ! :lol: Hlavně, že maj klan ...

:-D Nj asi jsi to nepochopil,nikdo Ti nenadává ani arogantně nenapadá,kluci jen chtěli dobře poradit aby takovejch blbů a "skillerů" bylo co nejmín,ale jak koukám tak tobě je to podle statistik jedno a jednou budeš ten samej "skiller" s 15k bitvama kterej zakuká minutu po startu,protože pokud máš ůspěšnost zásahů 40% a průměrnou damage za bitvu 351 tak nechápu jak tě to může bavit.Zřejmě asi ještě netušíš kde s jakym typem tanku stát a kam ty tanky střílet aby jsi furt "nedingal",protože každej tank má penetraci a pancíř na stejnym místě uplně jinou než ostatní a baz těchto znalostí se nikam dál nedostaneš.Ale jak řikáš, hlavní je zábava a pokud jsi takhle spokojen neni co řešit...

Kdyby náhodou jsi změnil názor, tak tady máš třeba krásně spracovaný weak spoty od Kandaloreho a kdyžtak Ti můžu ukázat spousty modů do hry,který Ti hodně pomůžou..

http://www.youtube.com/user/MrKandalore

Tak Ty jsi taky dobrý vemeno, viď ? Jedinej, kdo nechápe jsi Ty blbe - statistiku ...

tvý óbr chytrý kecy typu "statistika sem a statistika tam" - řešíš obrovský hovna kámo!

Vidím jednu věc, když Ty jsi měl nahráno těch 900 - 1000 bitev s mrdkoidníma, papírovejma tankama na 3-5 tieru absolutně bez dmg a pancíře, měl jsi jisto jistě úspěšnost zásahů 90% a prům. dmg 2500 za bitvu ty skillere ! Měl jsi velký hovno ...

Vážně mě hodně bavíš ... Nebudu dělat co mi kdo radí, jsem svéprávnej a tak si budu dělat jen to, co chci já a to, jestli se to někomu líbí, nebo nelíbí je mi vážně u prdele. A ano, baví mě to, moc mě to baví zvlášť když roztřílim podobnýho chytrýho statistika s klanovym jménem přes celej řádek, co dojel na to, že statisticky mám horší zásahy, než on ! :lol:

btw. sten25 +1 ... :wink: Plně souhlasím ... To samý s Jirkou (EOS), velký skilleří z klanů Tě tak akorát nechaj samotnýho proti přesile a jedou do hajzlu, aby nebyly náhodou zničený a tím pádem měli špatnou čárku do statistik ! :lol:

sten25 píše:Jen jezdit a klikat na místa, který ukáže nějakej program... Mě baví hledat slabiny tanku vlastnoručně, možná to stojí výhry a hodnocení v nějakým žebříčku ale to mi nevadí, hraju to pro zábavu mojí a ne proto, aby mi někdo plácal po zádech :BYE:
Když tým prohrává o x tanků, tak je to pro mě výzva se skórem něco udělat, ne jet utopit tank jako jsem to viděl hodněkrát

A damage za bitvu taky nemůže říct o člověku všechno, když má hráč 1000 bitev s tierem do V tak těžko bude mít xxxx poškození...třeba s M7 Priest je dost velký umění dát za bitvu víc jak 1000damage, když i prémiová munice neprojde a normální dává s bídou za 100 při dobrej trefě...když mě to hodí proti VIII tak si neškrtnu vůbec
minotaur
Veterán fóra

Klíííd, taková nereálná ptákovina jako WOT za hádání nestojí... :mrgreen:
Tohle bude prý na Tier XX:
Obrázek
Tier XXV:
Obrázek
;-)
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
prysk
Častý přispěvatel

aviaro píše:
prysk píše:
aviaro píše:A proč bych si ho nekoupil ? Je to snad zakázaný ?

Je mi úplně jedno, jak si myslíte zrovna Vy dvě "legendy", jak se má hrát, já hraju podle sebe pro svou zábavu a co a kdy si koupím a nekoupím je čistě moje věc do který je Vám hovno. :CIAO: Hrát s papírovejma tankama co dávaj damage 100 mě fakt nebaví ...

O tom kolik má kdo bitev to rozhodně není, vídám vemena co maj rádoby 15k bitev, X. tiery a pak zakukaj minutu po startu. Neříkám, že jsem nějakej top hráč, hraju to chvíli a hlavně svým stylem, ale baví mě to a to je hlavní.

Nejvíc mě dostávaj velký "klanovcí" co si hrajou na skillery a pak je roznese o dva tiery menší tank ... To je teprve prdel ! :lol: Hlavně, že maj klan ...

:-D Nj asi jsi to nepochopil,nikdo Ti nenadává ani arogantně nenapadá,kluci jen chtěli dobře poradit aby takovejch blbů a "skillerů" bylo co nejmín,ale jak koukám tak tobě je to podle statistik jedno a jednou budeš ten samej "skiller" s 15k bitvama kterej zakuká minutu po startu,protože pokud máš ůspěšnost zásahů 40% a průměrnou damage za bitvu 351 tak nechápu jak tě to může bavit.Zřejmě asi ještě netušíš kde s jakym typem tanku stát a kam ty tanky střílet aby jsi furt "nedingal",protože každej tank má penetraci a pancíř na stejnym místě uplně jinou než ostatní a baz těchto znalostí se nikam dál nedostaneš.Ale jak řikáš, hlavní je zábava a pokud jsi takhle spokojen neni co řešit...

Kdyby náhodou jsi změnil názor, tak tady máš třeba krásně spracovaný weak spoty od Kandaloreho a kdyžtak Ti můžu ukázat spousty modů do hry,který Ti hodně pomůžou..

http://www.youtube.com/user/MrKandalore

Tak Ty jsi taky dobrý vemeno, viď ? Jedinej, kdo nechápe jsi Ty blbe - statistiku ...

tvý óbr chytrý kecy typu "statistika sem a statistika tam" - řešíš obrovský hovna kámo!

Vidím jednu věc, když Ty jsi měl nahráno těch 900 - 1000 bitev s mrdkoidníma, papírovejma tankama na 3-5 tieru absolutně bez dmg a pancíře, měl jsi jisto jistě úspěšnost zásahů 90% a prům. dmg 2500 za bitvu ty skillere ! Měl jsi velký hovno ...

Vážně mě hodně bavíš ... Nebudu dělat co mi kdo radí, jsem svéprávnej a tak si budu dělat jen to, co chci já a to, jestli se to někomu líbí, nebo nelíbí je mi vážně u prdele. A ano, baví mě to, moc mě to baví zvlášť když roztřílim podobnýho chytrýho statistika s klanovym jménem přes celej řádek, co dojel na to, že statisticky mám horší zásahy, než on ! :lol:

btw. sten25 +1 ... :wink: Plně souhlasím ... To samý s Jirkou (EOS), velký skilleří z klanů Tě tak akorát nechaj samotnýho proti přesile a jedou do hajzlu, aby nebyly náhodou zničený a tím pádem měli špatnou čárku do statistik ! :lol:

sten25 píše:Jen jezdit a klikat na místa, který ukáže nějakej program... Mě baví hledat slabiny tanku vlastnoručně, možná to stojí výhry a hodnocení v nějakým žebříčku ale to mi nevadí, hraju to pro zábavu mojí a ne proto, aby mi někdo plácal po zádech :BYE:
Když tým prohrává o x tanků, tak je to pro mě výzva se skórem něco udělat, ne jet utopit tank jako jsem to viděl hodněkrát

A damage za bitvu taky nemůže říct o člověku všechno, když má hráč 1000 bitev s tierem do V tak těžko bude mít xxxx poškození...třeba s M7 Priest je dost velký umění dát za bitvu víc jak 1000damage, když i prémiová munice neprojde a normální dává s bídou za 100 při dobrej trefě...když mě to hodí proti VIII tak si neškrtnu vůbec

:-D :-D Tak už se o tom asi nebudem bavit, Ty jen urážíš a překrucuješ a tvoje věty moc smyslu k věci nedávaj,a v Tvé poslední větě o přesile a čárce do statistik?,je vidět, že vážně nechápeš,protože je fakt jedno jak tu bitvu prohraješ ! :EVIL: Tak doufám že Ti u toho psaní nepraskla nějaká cévka,je to jen hra. ;-)
->Defender 90<- Speedstar Robitronic - graupner speed - Hk 2.4.Ghz 4Ch

Videa na trubce -> https://www.youtube.com/channel/UCgj3hr ... Ko5WJ4nZgA
sten25
Přispěvatel

Tak se nehádejte pánové...

Tohle jak nahodil minotaur za rusy a za němce P1000 Ratte :-D

Obrázek

by si měly artyny na čem pochutnávat
Lisak
Nově příchozí

Tady je ještě jeden přerostlej němec.
P1500 landkreuzer monster
Obrázek
prysk
Častý přispěvatel

Podobnej tomu hore,to bude asi an tieru 10 v novym updatu :-D :-D
Akorát se vejdou na mapu po jednom na každý straně.

Obrázek

prysk
Častý přispěvatel

@Stenly, co jezdíš za turnaje?, myslim jestli 1 vs 1, 7 vs 7, 3 vs 3 ?

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“