prysk píše:aviaro píše:A proč bych si ho nekoupil ? Je to snad zakázaný ?
Je mi úplně jedno, jak si myslíte zrovna Vy dvě "legendy", jak se má hrát, já hraju podle sebe pro svou zábavu a co a kdy si koupím a nekoupím je čistě moje věc do který je Vám hovno. :CIAO: Hrát s papírovejma tankama co dávaj damage 100 mě fakt nebaví ...
O tom kolik má kdo bitev to rozhodně není, vídám vemena co maj rádoby 15k bitev, X. tiery a pak zakukaj minutu po startu. Neříkám, že jsem nějakej top hráč, hraju to chvíli a hlavně svým stylem, ale baví mě to a to je hlavní.
Nejvíc mě dostávaj velký "klanovcí" co si hrajou na skillery a pak je roznese o dva tiery menší tank ... To je teprve prdel ! :lol: Hlavně, že maj klan ...
:-D Nj asi jsi to nepochopil,nikdo Ti nenadává ani arogantně nenapadá,kluci jen chtěli dobře poradit aby takovejch blbů a "skillerů" bylo co nejmín,ale jak koukám tak tobě je to podle statistik jedno a jednou budeš ten samej "skiller" s 15k bitvama kterej zakuká minutu po startu,protože pokud máš ůspěšnost zásahů 40% a průměrnou damage za bitvu 351 tak nechápu jak tě to může bavit.Zřejmě asi ještě netušíš kde s jakym typem tanku stát a kam ty tanky střílet aby jsi furt "nedingal",protože každej tank má penetraci a pancíř na stejnym místě uplně jinou než ostatní a baz těchto znalostí se nikam dál nedostaneš.Ale jak řikáš, hlavní je zábava a pokud jsi takhle spokojen neni co řešit...
Kdyby náhodou jsi změnil názor, tak tady máš třeba krásně spracovaný weak spoty od Kandaloreho a kdyžtak Ti můžu ukázat spousty modů do hry,který Ti hodně pomůžou..
http://www.youtube.com/user/MrKandalore
Tak Ty jsi taky dobrý vemeno, viď ? Jedinej, kdo nechápe jsi Ty blbe - statistiku ...
tvý óbr chytrý kecy typu "statistika sem a statistika tam" - řešíš obrovský hovna kámo!
Vidím jednu věc, když Ty jsi měl nahráno těch 900 - 1000 bitev s mrdkoidníma, papírovejma tankama na 3-5 tieru absolutně bez dmg a pancíře, měl jsi jisto jistě úspěšnost zásahů 90% a prům. dmg 2500 za bitvu ty skillere ! Měl jsi velký hovno ...
Vážně mě hodně bavíš ... Nebudu dělat co mi kdo radí, jsem svéprávnej a tak si budu dělat jen to, co chci já a to, jestli se to někomu líbí, nebo nelíbí je mi vážně u prdele. A ano, baví mě to, moc mě to baví zvlášť když roztřílim podobnýho chytrýho statistika s klanovym jménem přes celej řádek, co dojel na to, že statisticky mám horší zásahy, než on ! :lol:
btw. sten25 +1 ... :wink: Plně souhlasím ... To samý s Jirkou (EOS), velký skilleří z klanů Tě tak akorát nechaj samotnýho proti přesile a jedou do hajzlu, aby nebyly náhodou zničený a tím pádem měli špatnou čárku do statistik ! :lol:
sten25 píše:Jen jezdit a klikat na místa, který ukáže nějakej program... Mě baví hledat slabiny tanku vlastnoručně, možná to stojí výhry a hodnocení v nějakým žebříčku ale to mi nevadí, hraju to pro zábavu mojí a ne proto, aby mi někdo plácal po zádech :BYE:
Když tým prohrává o x tanků, tak je to pro mě výzva se skórem něco udělat, ne jet utopit tank jako jsem to viděl hodněkrát
A damage za bitvu taky nemůže říct o člověku všechno, když má hráč 1000 bitev s tierem do V tak těžko bude mít xxxx poškození...třeba s M7 Priest je dost velký umění dát za bitvu víc jak 1000damage, když i prémiová munice neprojde a normální dává s bídou za 100 při dobrej trefě...když mě to hodí proti VIII tak si neškrtnu vůbec