Moderátor: zidon155
maztekk píše:JJ, kdo si počká ten se doufám pořád ještě dočká :-D
Je pravda že už je to trochu opruz ale já si už třeba vybírám jen ty zakázky kam se chci jet zrovna podívat a pomalu dokončuji mapu, zatím mám 91%
Spíš by se mi líbily nějaký nový náklady, těžký, dlouhý, tandemový, prostě nějaká vízva :-p
armink píše:Tak kluci, nevím jak kdo sledujete jaké módy zrovna vychází ale včera v podvečer se konečně uvolnila pravděpodobně finální verze TSM_Map_2.0. Co na to říkáte? Mě se to líbí ale zároveň mě to neskutečně sere. Co mi vadí je např. předělání loadovacích obrázků (to ještě není problém předělat) ale potom na mapě je to děs při vybírání zakázky. Mapa nejde přiblížit (což absolutně nechápu proč) a celkově to zobrazení je tam divné. Má to pouze 4 možnosti přiblížení které nejsou nějak moc dobré a tak se chci zeptat, Vlasto nevíš kde by se toto dalo spravit? Jinak to zatím vypadá slibně tak uvidíme, možná si to nechám. Jinak bál jsem se ještě že se to bude nějak lagovat kvůli tomu ale jedu pořád na stejné detaily a parádička, nemůžu si stěžovat.
carlos46 píše:No já bych také tvořil, ale bez zmodeleru ty skiny moc dobře nevypadají. Tedy když chceš mít více barev, nějaký pruh apod. Jsou na tom vidět kostičky. Tak mám radši jednobarevné auto.