Tamiyadriver
Přispěvatel

normálně skrz tu krytku převodů (vepředu) a dole matky :wink:
Kudy jsem jel, těžko bys šel... (s mým CC-01)

Jiří P. http://tamiyadriver.rajce.idnes.cz/

TA-02 Porshe Cayenne TRANSSYBERIA 2007, CC-01 Pajero Metal top , Ford Bronco 1973 CC-01
Mirek
Nově příchozí

Většina z vás jezdí nebo jezdila na CCčku a nikdo neví co stim ??
macaiq
Častý přispěvatel

hele důležitý je dát dopředu na konce osiček takový plastový víčka... jakmile ti jedno chybí ses v pr a dělá to bordel .. potom je dobrý prostudovat manuál nevím jestli ho dávaj i k vezi RTR .. občas se stane že se něco zapomene :) ale většinou jsem přišel na závadu po druhém rozebrání do šroubku :)
Mirek
Nově příchozí

pouzdyrka mam .. vsechno mam.. asi me ceka rozborka/sborka.. pac me uz nic nenapada..
macaiq
Častý přispěvatel

mě jelo pajero hezky potichu do tý doby než jsem jedno to pouzdýrko stratil ... pak se s toho stala motorovka... sice to nebyla takova vůle aby to šlo přez zuby ale bylo to strašný ... nahradil jsem to kusem víčka od lepidla .) jinak dávám do převodovky celkem dost vazelínky třeba ti to pomůže
mkarpala
Nově příchozí

Hele CC-01 mám chvilku a je to pěkně tichý je pravda, že jsem do převodů dal tunu vazelíny na ložiska, jestli jsi ty převody nemazal, tak ti to snad může rachtat, ale já to na sucho fakt nezkoušel.
Futaba 3PM, Tamiya CC-01 Mitsubishi Pajero, Savox SC-0352MG Digital, Aku Muchmore Li-Pol, Motor Novak Crawler 55T, Regulátor DSYS MD28DCRS+MDPG14, Pneu 1.9 Rock Claw
Mirek
Nově příchozí

veskery prevody sem maznul grafitkou..
mkarpala
Nově příchozí

V tom možná bude problém grafitka se nepoužívá na rotující věci.
Futaba 3PM, Tamiya CC-01 Mitsubishi Pajero, Savox SC-0352MG Digital, Aku Muchmore Li-Pol, Motor Novak Crawler 55T, Regulátor DSYS MD28DCRS+MDPG14, Pneu 1.9 Rock Claw
Mirek
Nově příchozí

jo ? nevim, grafitkou posledni dobou patlam vsechno.. mazal sem v yokomu porad a zadnej problem..
vtomdle problem nebude..
aushaus
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

možná vim co to je, měl jsem to taky, jak máš na převodech takový ty koncovky na ty hřidele za který ty převody držej v tom krytu, takový ty malý bílí hajzlíci, tak jestli je tam nemáš obráceně!?
D90-Gray Td5 (MEX)-Construction in progress
YouTube channel
Mirek
Nově příchozí

jj viim co myslis.. sice sem to kontroloval, ale o vykendu to poradne rozeberu a pokusim se to rozchodit..
EDIT: cepicky sem jeste zkontroloval a sou ok..
kdyz v aute neni motor, tak se vse toci pekne zlehka.. pritom uchyceni motoru mam spravne podle poctu zubu na pastorku.. :roll:
Kuba93
Píšu strašně moc!

Mozna blba otazka.. Ale nemuze to byt motorem ? Jaky mas ? Jestli mas moznost, dej tam jiny, aspon na zkousku.. Kdyz rikas, ze bez motoru to jde hladce, tak muze byt ten motor nejaky vadny nebo nevim.. jen me to tak napadlo..
RC4x4-Shop(.)CZ
Ford F150 Raptor Custom Project
CC-01 Jeep Wrangler YJ
CC-01 Isuzu Amigo
TA-02 Ford F150 Trophy
TA-01 VW Race Touareg
TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3
Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Mirek
Nově příchozí

jasny no.. zitra zkusim, jelikoz ted tu nemam 1,5 imbus nebo kolikatka to je..mam sami sezvejkany xD
ale motor sam o sobe jde hladce.. je to yokomo 35t.. je starsi..prisel mi s autem.. takze vlastne poradne nevim co ma za sebou a co ne..
EDIT: ale je preci blbost ze kvuli motoru to chodi prez zuby.. :idea:
minotaur
Veterán fóra
Kontaktovat uživatele: WWW

Jestli si vyndal motor a nerachtaj ti samotný převody, tak už zbývá málo míst, kde je problém - styk pastorek a ozubený kolo, uchycení motoru nebo motor.
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
Mirek
Nově příchozí

nejspis bude problem ve styku pastorek-prevodovy kolo.. tam to chodi prez zuby.. ale nechapu proc.. vule na zubech se snad jinak nez uchycenim motoru podle pastroku stelovat neda ne.. ?

Zpět na „CC-01“