aj tu plastovu tu 1-2 ludia jazdia a podla ohlasov v pohode. dokonca tam vraj ide dat vcelku jednoducho.
ale nic, odskusam upravit hriadel a osadit. ak to nebude fungovat, objednam aluminiovu. asi som sa mal najskor poradit :-(
calvin píše:aj tu plastovu tu 1-2 ludia jazdia a podla ohlasov v pohode. dokonca tam vraj ide dat vcelku jednoducho.
ale nic, odskusam upravit hriadel a osadit. ak to nebude fungovat, objednam aluminiovu. asi som sa mal najskor poradit :-(
Pátrač píše: Někde se tu povalovaly fotky nebo na rajčeti řízení od J.P. já jsem si začal dělat podobný systém ale zajímalo by mne jestli tam J.P. má udělaný nějaký zatěsnění. Zaboha ty fotrky nemůžu najít... :(
Pátrač píše:Tak zase nějaká sbírečka dotazů:
- testovali jste někdo přizvednutí podvozku? tzn pokud udělám výbrus céček a pod a zvětším o 5mm maximální možný vývěs nápravy netestoval jste někdo udělat třeba z plastu podložky cca 16/8/5mm a podložit držáky tlumičů? popřípadě dát teda nějaký delší tlumiče aby se auto dostalo vejš?
Stepix píše:Pátrač píše:Tak zase nějaká sbírečka dotazů:
- testovali jste někdo přizvednutí podvozku? tzn pokud udělám výbrus céček a pod a zvětším o 5mm maximální možný vývěs nápravy netestoval jste někdo udělat třeba z plastu podložky cca 16/8/5mm a podložit držáky tlumičů? popřípadě dát teda nějaký delší tlumiče aby se auto dostalo vejš?
já jsem tohle zkoušel, dokonce jsem si pořídil ten předek celej v hliníku, abych to mohl víc obrat na materiálu a šlo to ví dolů... chyba lávky, zázrak se ne konal, i na tom brutálně ubraným hliníku měl oritinal tlumič o cca 1mm kratší chod než maximální propad... přidáním podložek neprodloužíš chod ale vlastně ho zkrátíš, navíc si i dost přitvrdíš....
a co se týká řízení, tak jsem k hliníkovýmu předku dal i hliníkový řízení od GPM a bez dalších úprav v klidu dosahuju maximálních rejdů na obě strany (tzn. kolo se v max. rejdu zastaví o podvozek)