Kawalski
Přispěvatel

Re: FreeKec

Fando pěkný a kolik ti to váží že ubýráš na váze?
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
Fanda 9
Píšu hodně

2Kawalski-no dal jsi si limit 7kg,rám je v pohodě,ale bouda s rezervou váží masakr,kola se závažíma hravě přes kilo,baterka,a k tom,u zadní nástavbu která má by měla cca 1/4 metru čtverečního!!!Byl jsem za 7 kg už ted.
Takže vysoká bouda ani klasické bočnice s profilem nepřipadli v úvahu,udělal jsem to jak udělal,mě se to moc líbí a při tomto nízkém řešení stále vynikne ta obří kabina.Ještě přemýšlím o tom,že podlahu nástavby vybrousím,páč jsem podlahu nechal plnou,a to něco váží,zhora plachta,a dolejškem to vidět nebude.
Ale nejhorší je-že stále nemám disky,pneu mám dávno,pošta to někde potratila,doručujou to už týden!!!!!Slíbili že zítra,zřejmě až ten balíček najdou-tímpádem nemůžu doměřit uchycení kabiny na rám,nemůžu nástavbu,protože nevím kde až bude bouda,nemůžu pokračovat v kabině protože nevím jaký budou mít kola rejd... Dnes podáte,zítra dodáme 8o

btw-obrázek sem dát se mi dlouhodobě nedaří(od prosince :-p ),je to plachta kdy nemá oka,ani kurtovací prvky,ale je to celé na pojezdu-mívaly to Tatry 6x6 jak měly 2 nápravy vepředu.Popravdě se mi líbil tvar,a hlavně se nemusím babrat s očkama atd,víte že na ty echt detaily nějak nejsem,už ted považuju za úspěch,že to nebude trialovka :-D
Macarony
Přispěvatel

No vypadá to dobře :OK: :OK: ještě jaký disky jsi objednal, nevim jestli jsi to tu prezentoval ? :wink:
Fanda 9
Píšu hodně

tady fakt chcípnul pes!
Macarony-ne disky jsem jsem koupil na marketu z crawlera,beadlocky se závažím a super pneu(který třeba ještě prodám),s 12 hexem,za tisícovku,a nevypadají uplně zle,chvíli s nima pojezdím a uvidím.
Macarony
Přispěvatel

no, ty už aspoň myslíš na ježdění :mrgreen: mě ta stavba nějak stojí.. :-( :-( :-(
wolff
Píšu strašně moc!

ja bych taky potreboval nejaky krabicky na podbehy ted jsem zjistil ze mi jedna na predku upadla prosim o radu :OK: :OK:z ceho ji udelat aby byla z jednoho kusu ;-) ale nevim jestli krabicka od cdecek nebude moc velka na predek
wolff
Píšu strašně moc!

tak kluci kde jste ani jezdit nechodime :-(
Macarony
Přispěvatel

Já bych za vámi tuze rád vyrazil :HOPS: :HOPS: Ale nemám s čím :-( :-D
borisa160
Přispěvatel

Macarony píše:Já bych za vámi tuze rád vyrazil :HOPS: :HOPS: Ale nemám s čím :-( :-D

Ty ještě nejezdíš? Jak to - sezona v plném proudu..., držím palce se stavbou. :BYE: Měj se krásně, Tomáš
Tamiya TA-02 Dirt Trasher
Tamiya NDF 01 Nitro Thunder 2,5 ccm
Tamiya CC-01 Mitsubishi Pajero
Trail Finder 02 Toyota Hilux
http://borisa160.rajce.idnes.cz/
http://www.youtube.com/user/stanekrent1?feature=watch
http://www.stanekrent.cz
Macarony
Přispěvatel

Ahoj, no právě.... :-D když už mám skoro všechno na podvozek, tak nejni čas :-( ale už snad dokončim podvozek a pustim se do kastle... čehož se drobet bojim... :-)
Bifi13
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

A co budeš Macarony staět za kastličku?
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
Macarony
Přispěvatel

Chtěl bych, aby to drobet připomínalo tohle :wink: ... Pro zkušené stavitele to asi nebude problém, ale já zatim postavil jenom krabičku, abych zkusil, jak se to řeže atd...Ale uvidimObrázek
Fanda 9
Píšu hodně

krasavice! Jako by z oka vypadla té od modeláře Oty!!A stavíš to na páteřovým rámu?
Macarony
Přispěvatel

no, obrázek jsem hodil náhodně, ale tu od Oty jsem viděl na obrázku a paráda :!: :!: ....na takový provedení ale nemám ruce.... jinak jsem se inspiroval hlavně u Klingyho trucky-zemedelska-technika-a-vicenapravove-stroje-f47/alu-tatra-dakar-2008-t6691.html takže se dá říct, že parodie na páteřák bude
Fanda 9
Píšu hodně

ta od Oty byla k nerozeznání od opravdový Tatry!!Něco nádhernýho.Macarony nechci být rejpal,každá ruční práce má své kouzlo,ale zrovna ten rám od Klingiho má z reálu jen tu středovou trubku ;-) To i já a začátečník a bastlil to mám víc scale!!!
Myslím rám a to okolo,na boudě jsem jen dodělával.Tatra je sakra výzva,se zeptej Jurdy jak se pral s"Kačenou"(pro mladší-805tkou :OK: ) No a nenapínej a šoupni sem pak nějakou fotku!

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“