2Kawalski-no dal jsi si limit 7kg,rám je v pohodě,ale bouda s rezervou váží masakr,kola se závažíma hravě přes kilo,baterka,a k tom,u zadní nástavbu která má by měla cca 1/4 metru čtverečního!!!Byl jsem za 7 kg už ted. Takže vysoká bouda ani klasické bočnice s profilem nepřipadli v úvahu,udělal jsem to jak udělal,mě se to moc líbí a při tomto nízkém řešení stále vynikne ta obří kabina.Ještě přemýšlím o tom,že podlahu nástavby vybrousím,páč jsem podlahu nechal plnou,a to něco váží,zhora plachta,a dolejškem to vidět nebude. Ale nejhorší je-že stále nemám disky,pneu mám dávno,pošta to někde potratila,doručujou to už týden!!!!!Slíbili že zítra,zřejmě až ten balíček najdou-tímpádem nemůžu doměřit uchycení kabiny na rám,nemůžu nástavbu,protože nevím kde až bude bouda,nemůžu pokračovat v kabině protože nevím jaký budou mít kola rejd... Dnes podáte,zítra dodáme 8o
btw-obrázek sem dát se mi dlouhodobě nedaří(od prosince :-p ),je to plachta kdy nemá oka,ani kurtovací prvky,ale je to celé na pojezdu-mívaly to Tatry 6x6 jak měly 2 nápravy vepředu.Popravdě se mi líbil tvar,a hlavně se nemusím babrat s očkama atd,víte že na ty echt detaily nějak nejsem,už ted považuju za úspěch,že to nebude trialovka :-D
tady fakt chcípnul pes! Macarony-ne disky jsem jsem koupil na marketu z crawlera,beadlocky se závažím a super pneu(který třeba ještě prodám),s 12 hexem,za tisícovku,a nevypadají uplně zle,chvíli s nima pojezdím a uvidím.
ja bych taky potreboval nejaky krabicky na podbehy ted jsem zjistil ze mi jedna na predku upadla prosim o radu :OK: :OK:z ceho ji udelat aby byla z jednoho kusu ;-) ale nevim jestli krabicka od cdecek nebude moc velka na predek
Ahoj, no právě.... :-D když už mám skoro všechno na podvozek, tak nejni čas :-( ale už snad dokončim podvozek a pustim se do kastle... čehož se drobet bojim... :-)
Chtěl bych, aby to drobet připomínalo tohle :wink: ... Pro zkušené stavitele to asi nebude problém, ale já zatim postavil jenom krabičku, abych zkusil, jak se to řeže atd...Ale uvidim
ta od Oty byla k nerozeznání od opravdový Tatry!!Něco nádhernýho.Macarony nechci být rejpal,každá ruční práce má své kouzlo,ale zrovna ten rám od Klingiho má z reálu jen tu středovou trubku ;-) To i já a začátečník a bastlil to mám víc scale!!! Myslím rám a to okolo,na boudě jsem jen dodělával.Tatra je sakra výzva,se zeptej Jurdy jak se pral s"Kačenou"(pro mladší-805tkou :OK: ) No a nenapínej a šoupni sem pak nějakou fotku!