Předělání elektroniky a zapojení dvou navijáků pomocí přepínačePosledních 14 dnů se ze všeho špatného přeměnilo v dobré :FINE: Servo Savox bylo vyreklamováno a po domluvě a příplatek vyměněno za HPI 7954SH-tah 29 kg a do toho přišel z opravy úplně nový régulátor, tak jsem si řekl, že překopu celou elektroniku, protože tam někudy stále lehce zatékalo. A při té myšlence mě napadlo, že je pravý čas zapojit zadní naviják.
Jde se na věc :roll:

Děkuji Bandolíkovi, za vybrání a zakoupení přepínače a kabelů. :FRIENDS: Dlouho mi trvalo vybrat kam ho dát, aby jsem se na něj bezproblémově dostal a zároveň zůstal na podvozku. Až jsem se ráno vzbudil koukl na to a najednou mě to úplně trklo :!: , že bych ho mohl dát pod přední nárazník. Stejně jsem chtěl dát na přichycení krabičky s el. nějakou desku. Ta předchozí byla provrtaná 3 šrouby a přidělána na tvrdo. Už žádné díry navíc. Tak jsem vytvořil s 0,5 hliníkového plechu, kvůly váze, držák, kde je i přepínač na navijáky.

Rovnou jsem i zrenovoval držák baterie. Poté odřízl a sloupl pásky. Baterka neklouže a s pásky drží jako sWiNe :lol: Na dalších fotkách to bude vidět.

Všechny kabely na světla podvozku, jsem zkrátil a udělal na míru krabičky a hlavně jsem nemohl přijít na to jak je zapojit, abych je nemusel letovat ke konektorům na motor a baterku.Pak jsem našel tamiyácké konektory, skrátil je a nápájel. Velkou radost mi dělají nové konektory na osvětlení boudy. Dělal jsem je komplet z olova. Zmenšil jsem velikost, udělal trubičky a kloboučky a spájel, jak zvrchu, tak ve spod a uvnitř jsou vytvarované pružinky z propisky. Makají krásně a mají docela sílu, tak věřím, že skončilo občasné problikávání při zkrutu kastle.
Chtěl jsem docílit toho aby byla krabička kompletně odjímatelná. Proto ty konektůrky.

V krabičce jsou zkráceny taky všechny kabely a udělal jsem propojky ven, aby každý díl byl vyjímatelnej. Nakoupil jsem 3,5mm trubičkové konektory, těmi jsem udělal zmíněné propojky a zároveň přeletoval všechny motory za tyhle. Jen baterky zůstaly na 4mm trubičkách. Oproti dřívějšku je tam vcelku dost místa a vršek krabičky se dá krásně uzavřít.

Zapojení se povedlo. Největší sranda byla ,že jsem to ani neotestoval, zda fungují díly a přepínač a zda jsem to dobře zapojil, protože jsem venkovní konektory dělal naposled. Skoro jsem se bál zapojit baterku, ale nakonec vše funguje na jedničku.

Tady je bližší fotka umístění přepínače. Vyšel akorát. Přepíná se do boku, tak i kdyby nastal náraz něčeho ze spod, což by snad nemělo, tak se sám nepřepne.Má 3 polohy, tudíž se dá vypnout úplně.

A tady je výsledek :hura:
[youtube_url]http://www.youtube.com/watch?v=kvMI9sAfNrY[/youtube_url]
Všechny fotky zde
http://pitaw.rajce.idnes.cz/Predelani_elektroniky_zapojeni_2_navujaku