Najdi někoho ve tvém okolí kdo k tobě zajde a koukne se na to takhle se dost blbě radí. Třeba je problém jinde jen jsem naznačil možnou příčinu ale baterka muže být dobrá a může být blbá nabíječka nebo spoustu jiných věcí. Sám jsi napsal že jsi rád jak nabiješ baterku do auta takže rada někoho kdo ví a poradí se hodí vždy a tu baterku můžeš objednat jindy až budeš vědět kde je problém.
:-) Hele bydlíš kousek od Prahy takže to nebude tak velký problém. pokud jde o to co kdo má tak v tom bych taky neviděl problém elektronika je v podstatě stejná - baterky přijímač nějaký regulátor a serva. Jestli je to v autě letadle na lodi či ponorce je dle mého jedno aspoň pokud se týká základů. V letadle bude menší vše aby to bylo lehké a nepotřebuješ tam brzdu v neutrálu ani zpátečku ( byly by dost na obtíž ) ale princip je pořád stejný a ty potřebuješ jen někoho kdo se v tom vazná víc jak ty aby ti poradil kde je v elektronice chyba. Až toto vyřešíš a nebude tam chyba pak bych hledal chybu v letadle.
Byl jsi už na nějaké akci? jestli né tak se honem koukej co se děje v sobotu a kde jsi schopen se dostat a vezmi letadlo sebou a hned na parkovišti se ptej někdo se najde kdo ti poradí. Byl jsem na několika akcích a vždy tam lidi od autíček znali i jiné obory vím že jsem s někým klábosil o lodích a jindy s jiným o letadlech (ani jednomu já osobně nerozumím :-) ) ale je zajímavé poslouchat například kolik je faktorů pro výběr vhodné vrtule do lodi nebo jak hodně záleží na tvaru křídla. Prostě neboj se ptát lidi znají a rádi poradí.
no já říkal že tomu nerozumím :-) a proč vlastně nefunguje pod vodou, stačí mít anténu nad hladinou ne
ale v tuto chvíli jde o to aby se mu někdo ozval z jeho okolí a kouknul na tu baterku jestli je mrtvá nebo jen blbě nastavil nabíječku. Když má problém nabít baterku do auta těžko mu budeš vysvětlovat jak nastavit nabíječku aby fungovala správně.
DYNO co máš za baterku a nabíječku? Podvybitá lipolka se dá oživit. Už jsem to párkrát dělal. Prostě jí bouchneš na tvrdo bez balancéru na tři minutky a pak by se měla chytnout. Já jsem loni letěl také jen dvakrát. Ale letos je to lepší. Kámoš koupil Betu a tak jsme dva. Chodíme co to jde. A nebo sám.