Jak můžete někdo poradit naftovou feldu, to nechápu. Dyť to má motor z vysokozdvižnýho vozíku!!!!!!!
malinko offtopic: ... pamatuju si, jak jsem na vlastní voči viděl boschácký vstřikovače mono-motronik, co se dávaly na fáčka, jak to z toho ukapávalo, kapka jak při letní bouřce, a někdy taky ne :o já měl fáčko s karbecem, akcelerační pumpičkou a plnilo to rychlejc :twisted: .... Co myslíš, že je v tý naftový feldě.... Tam sou permoníci na rotopedech a roztáčí setrvák..
Nějaká obyč 1,3 a jezdí za 6 a půl a pohoda. Jen proboha ne felicii jakýkoliv evoluce. Ani LaurinKlement to nevyváží 8o hoši, co blbnete s těma autama.... Mám sice rozjebanýho pežota, nefandim si, ale klucí, jezdim kulturně s common railem, je to pohodlný, je to spolehlivý (sorry, ale dycky naskočí, dycky doveze), výbava nesrovnatelná, co s těma škodnejma a folks wágnama furt máte, dyť je to na západě obyčejný auto pro masy, kupujou si to tam matky samoživitelky, a tady na to děláš leta...
Eště pochopim pěknou Octávku, když má ten šestikvalt automat to je skvělá převodovka, užitná hodnota je tu maximální, když koupíš za dobře, ale ego 0, "koule" to má asi jako Armstrong - po rakovině
hele, třeba
todle je skvělý auto. Když teda najdeš nějakej lepší kousek s lépe uvěřitelnejma kilometrama. Cena tohohle je tak poloviční, za 30 seženeš voňavou. Bude to jezdit a jezdit a jezdit a jezdit a jezdit za těch 6, 6 a půl, svižně, příjemně, naprosto a totálně bezkonkurenčně spolehlivě. Asi tak milionkrát lepší než felda 1.3 co žere 7,5 nebo taky 9.