milan008
Veterán fóra

Re: ...když free, tak free:)

odlehči nohu ;-)
bflmpsvz
Frenky
Častý přispěvatel

tam bude problém lamda a klapka moc na to nešlapu
sWiNe
Veterán fóra

Frenky píše:tam bude problém lamda a klapka moc na to nešlapu

Mám tady vytáhnout příběh, jak sis za Bruntálem hrál na Fitipaldiho? :mrgreen:
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
Frenky
Častý přispěvatel

Já mám ekonomický styl jízdy udržuji konstantní rychlost a tím šetřím palivo nejvíc benzínu žere brzda takže ji používá minimálně :OK:
Joseph_Breaker
Přispěvatel

sWiNe píše:
Frenky píše:tam bude problém lamda a klapka moc na to nešlapu

Mám tady vytáhnout příběh, jak sis za Bruntálem hrál na Fitipaldiho? :mrgreen:

A projel vracečku po dvou kolech a vopřel to vo škarpu :-D :-D
Pes který štěká...
...je nedovařený.
Mira
Veterán fóra

Jak můžete někdo poradit naftovou feldu, to nechápu. Dyť to má motor z vysokozdvižnýho vozíku!!!!!!!

malinko offtopic: ... pamatuju si, jak jsem na vlastní voči viděl boschácký vstřikovače mono-motronik, co se dávaly na fáčka, jak to z toho ukapávalo, kapka jak při letní bouřce, a někdy taky ne :o já měl fáčko s karbecem, akcelerační pumpičkou a plnilo to rychlejc :twisted: .... Co myslíš, že je v tý naftový feldě.... Tam sou permoníci na rotopedech a roztáčí setrvák..

Nějaká obyč 1,3 a jezdí za 6 a půl a pohoda. Jen proboha ne felicii jakýkoliv evoluce. Ani LaurinKlement to nevyváží 8o hoši, co blbnete s těma autama.... Mám sice rozjebanýho pežota, nefandim si, ale klucí, jezdim kulturně s common railem, je to pohodlný, je to spolehlivý (sorry, ale dycky naskočí, dycky doveze), výbava nesrovnatelná, co s těma škodnejma a folks wágnama furt máte, dyť je to na západě obyčejný auto pro masy, kupujou si to tam matky samoživitelky, a tady na to děláš leta...
Eště pochopim pěknou Octávku, když má ten šestikvalt automat to je skvělá převodovka, užitná hodnota je tu maximální, když koupíš za dobře, ale ego 0, "koule" to má asi jako Armstrong - po rakovině

hele, třeba todle je skvělý auto. Když teda najdeš nějakej lepší kousek s lépe uvěřitelnejma kilometrama. Cena tohohle je tak poloviční, za 30 seženeš voňavou. Bude to jezdit a jezdit a jezdit a jezdit a jezdit za těch 6, 6 a půl, svižně, příjemně, naprosto a totálně bezkonkurenčně spolehlivě. Asi tak milionkrát lepší než felda 1.3 co žere 7,5 nebo taky 9.
Naposledy upravil(a) Mira dne 08.07.2013 11:08, celkem upraveno 1 x.
sWiNe
Veterán fóra

Jsi asi moc nepochopil požadavek. Nemá to být rodinné, prostorné, výkonné a vybavené auto pro celou rodinu. Má to být co nejlevnější auto s co nejnižší spotřebou pro osmnáctiletého kluka s minimálním kapitálem :wink: mi je to jedno, jezdi v čem chceš. Odjakživa jsou spory mezi fauvečkařema a francouzema asi jak mezi patrolistama a jeepařema. Já jsem v první skupině .... ale jestli bys chtěl prodat ten svůj klenot tak po výčtu na minulé straně o něj bude jistě zájem :lol: já dojížděl s trojkovým golfem v turbu za 5,1 litrů a neměl jsem výtku.
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
Mira
Veterán fóra

no ne počkej já ti ale necpu pežota :-D sám na něj nadávám, všiml sis na minulé straně správně. Jen se podivuju nad tim, že někdo vypustí do světa, že pořídit si filcku v naftě je bezva nápad.

Pochopitelně si pořiď co chceš, i tu babettu, náhodou ta dvourychlostní docela maže, je to spolehlivý, jenom to občas musíš rozebrat a pomoct tomu zase k dobrýmu stavu, jinak se zpomaluje, zpomaluje, zzppooommmaaaallluuuuuujeeeeee až umře :P

když obejdeš v okolí bazáče a projdeš inzeráty, najdeš za třeba 15 litrů několik kandidátů v naftě se spotřebou 5,5. Na značky nehledě, záleží na stavu, takže takhle si tu psát je o prdu, něco najdeš, vokoukneš, projedeš a bereš, protože stejně nic jinýho nevymyslíš :FINE:
baracuda
Píšu hodně

kup si hocičo na LPG, to je bezkonkurenčná spotreba

*****NA PREDAJ*****
Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč
Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč
Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč

čire karoserie Lada 2101 1:10 - na objednavku
eos
Častý přispěvatel

Obrázek
Steak
Píšu hodně

jestli to má být gif,což asi jo,tak mě teda nejde :-(
Frenky
Častý přispěvatel

Asi si udělám řidičák na motorku a bude klid jo a LPG nechci vím jak se montuje a není to hezký pohled :NO:
mrak03
Píšu strašně moc!

pánové sory ale každej máme svůj názor na auta, na filcku nedám dopustit a mám ji doma 2x, vobě 1.3 ,96tky ,jednobod,s krátkou jezdim já a dlouhou má žena, ta je na LPG a s tou jezdim dál než vokolo kostela,
z mojeho pohledu to je auto který de vopravit na silnici, díly sou za stokoruny, a gdyš jezdim podle předpisů tak 130 to jede, pravda, ve srovnání s jinejma není tak komfortní ale u mě vede spolu s Mitsubishi Pajero I který mám, to je prozměnu čistokrevnej japonec , sice čekatel na repas součástek který napadla koroze ale furt jezdí , pár let sem opravoval bouračky, teda ty kouličky co prej sou auta a i díky tomu se divím že něgdo vůbec může říct něco vo francouskym zjebu, jasně gdyš to je funglofka tak dobrý asi jako každý jiný ale vojetina je smrt, do toho bych nigdy nešel

edit: a co máš proti LPG?, si vole spočítej za kolik budeš jezdit s a bez
MRAKOLEND-rc park
Hitec-2,4GHz
OT64-SKOT
LIAZ-plachta
MITSUBISHI PAJERO-CC01 trial
Holídajka by MRAK
MITSUBISHI PAJERO WAGON-CC-01
HAJZLTEAM -patřím k nim
http://rc-listany.rajce.idnes.cz/
http://www.youtube.com/user/DOLUBOBO
Frenky
Častý přispěvatel

Pomáhal sem chlápkovy co to montoval a co ten udělal za zvěrstev aby stihl normu to svět neviděl věřím tomu že tohohle dělá většina jinak by nevydělali ani na slanou vodu proto bych to nechtěl ale už u nás nepracuje a plyn se dělá vedle v servisu a hádejte kdo je to učil :-(
mrak03
Píšu strašně moc!

vzhledem k tvejm názorum a rozumu co tu prezentuješ (dlouhodobě) bych si nenechal u tebe ani votřít vokno :-(
je fakt že se dá práce udělat dobře ale i blbě ale holt žijem v čechách :evil:
MRAKOLEND-rc park
Hitec-2,4GHz
OT64-SKOT
LIAZ-plachta
MITSUBISHI PAJERO-CC01 trial
Holídajka by MRAK
MITSUBISHI PAJERO WAGON-CC-01
HAJZLTEAM -patřím k nim
http://rc-listany.rajce.idnes.cz/
http://www.youtube.com/user/DOLUBOBO

Zpět na „FreeKec“