skritek
Přispěvatel

Re: FreeKec

ja nerozbijim vždycky za to muzou ty dva japonci Ono-Samo a Ono-Se-To :tleskam:
wolff
Píšu strašně moc!

Bifi13
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Nio jo Wolfe chalupa, tam se holt taky musí dělat a mám rodinu, takže se vždycky, když se domluvíte neurvu.
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
wolff
Píšu strašně moc!

jj je mi to jasny to je kazdyho vec ;-) jak rikam nezlob se a koukej se vyprdnout na chalupu a trochu relax :-D :-D :-D :CIAO:
Kawalski
Přispěvatel

Nazdar tak zase o trochu víc EXPE :FINE:
Obrázek
Obrázek
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
wolff
Píšu strašně moc!

to vypada suprove :tleskam: jeste dobarvit a je to jak zivy :FINE: krasna osuntela toyotka jeste ty zadni svetla :OK:
Kawalski
Přispěvatel

Wolffe nejde všechno hned co bych potom dělal ;-) jo už vým jezdil s autem po lese :-D
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
wolff
Píšu strašně moc!

je treba testovat a ladit a tak porad dokola :-D porad je co zlepsovat :OK:
skritek
Přispěvatel

tak servo jsem opravil prevrtal jsem zarážku na protejsi stranu a ted servo chodi zase po te neznicene neznicene strane uff se mi ulevilo :tleskam: :tleskam:
Fanda 9
Píšu hodně

skřítek-dobře on :OK: ,mi napadlo po včerejším (ne)úspěchu,říjen má být libové počasí,aspoň to Dagmar Honsová(prolhanější ženskou neznám) slibovala.Domluvit nějakej špacír jako včera,něco delšího(vytlouct pár baterek Wolffe :-) ) ale stejně pěknýho,vzít s sebou špekáček,tatranku,plechovku piva nebo limču,cigarety(jak se včera kuřák hodil!),a dát tomu ježdění nějakou romantiku.
Možná by jsme i Turka překacali Míro :BYE:
No ale chápu,že ne každej má na tohle náladu,čas,morál,ale kdyby někdo chtěl,já bych byl schopnej...
wolff
Píšu strašně moc!

hele skritku a co link uz jsi opravila nebo cekas na nejakou ranu :-D :OK:
skritek
Přispěvatel

wolff píše:hele skritku a co link uz jsi opravila nebo cekas na nejakou ranu :-D :OK:

Banane jsem pro hlavne ty burty pokud bude hezky tak klidne vyrazit kolem oběda a do vecera nekde krouzit. Prave mi psal honza ze uz ma pro me druhou baterku takze klidne muz jezdit cely den vždy se mi druha nabije v RRC

Wolf - ne ten je dobrej dokud bude drzet tak ho tam necham a jn do povine vybavy poridim zapalovac predelany na svářečku :tleskam: :tleskam: :tleskam: :tleskam: :CIAO: :CIAO: :CIAO: :FINE: :FINE: :FINE:
Fanda 9
Píšu hodně

počítám s tebou Skřítku.Tady jsou zase všichni hluchý,slepý,a až se napíše jak jsem někde kravnuli-crawnuli,tak najednou každej bude dávat komentář.Koukejte zmobilizovat síly a stroje lenoši!!!
Ten link bude držet navždy,provizorní opravy vydrží déle než autorizovaný servis :OK:
Jinak víkend pokud bude počas razím z ČR(měl jsem být ted,ale nebylo počasí),návrat neděle,a to bych chtěl dělat na Bestii(nemyslím manželku),takže bych opět vyrazil za hranice Budějc víkend 5-6 říjen,nebo 12-13 říjen,a můžem to rovnou pobrat jako trénink na Wotokabi.
Wolffe-věci jak jsme domluvení dovalím ST,nebo ČT,at se o víkendu nenudím,předem díky :tleskam:
Jo a ty pneu co jsem měl na trial,nebyly ty co dával Wolff,vyjímečně se spletl-byly to tyto-
http://www.rcmodelex.cz/rcmodelex/eshop ... Scale-Tire
Irok Interco,a jsou to žvejkačky,bočnice i vzorek berou jako blázen,fakt to nehrábne,a nezanáší se dezén.Prodány Salvatoremu,a ten byl moooc spokojenej!!!Sakra to je jak reklama,ale fakt v 1.9tce 118mm průměr,a byly boží!

Než to editnu a opravím,tak je zas rychlejší :-D
Naposledy upravil(a) Fanda 9 dne 23.09.2013 19:30, celkem upraveno 2 x.
wolff
Píšu strašně moc!

myslis at se o vikendu nenudim ja ne :-D :-D :-D taky bys mohl ukazat nejaky fotky siroky verejnosti :OK: jak pokracuje stavba tvyho wreckera ;-) :-D :HOPS:
manek100
Přispěvatel

tak fando, musím ti oponovat s irokama, mám je v 1.7 verzi a vzorek se především v bahně zanáší strašně moc, ale jinak drží docela dobře, to je fakt.
jinak mě už auto jezdí i pomalu :-D přišel mi senzorový střídák a musím říct, že ten výkon je se stejnosměrným motorem nesrovnatelný, jede to jak hodně pomalu, tak hodně rychle, nevím proč, ale auto je mnohem tišší a snad by to mělo i dýl vydržet jezdit.

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“