počítám s tebou Skřítku.Tady jsou zase všichni hluchý,slepý,a až se napíše jak jsem někde kravnuli-crawnuli,tak najednou každej bude dávat komentář.Koukejte zmobilizovat síly a stroje lenoši!!!
Ten link bude držet navždy,provizorní opravy vydrží déle než autorizovaný servis :OK:
Jinak víkend pokud bude počas razím z ČR(měl jsem být ted,ale nebylo počasí),návrat neděle,a to bych chtěl dělat na Bestii(nemyslím manželku),takže bych opět vyrazil za hranice Budějc víkend 5-6 říjen,nebo 12-13 říjen,a můžem to rovnou pobrat jako trénink na Wotokabi.
Wolffe-věci jak jsme domluvení dovalím ST,nebo ČT,at se o víkendu nenudím,předem díky :tleskam:
Jo a ty pneu co jsem měl na trial,nebyly ty co dával Wolff,vyjímečně se spletl-byly to tyto-
http://www.rcmodelex.cz/rcmodelex/eshop ... Scale-TireIrok Interco,a jsou to žvejkačky,bočnice i vzorek berou jako blázen,fakt to nehrábne,a nezanáší se dezén.Prodány Salvatoremu,a ten byl moooc spokojenej!!!Sakra to je jak reklama,ale fakt v 1.9tce 118mm průměr,a byly boží!
Než to editnu a opravím,tak je zas rychlejší :-D