Kurňa , věřit víc te origo ccčkové převodovce tak bych to tež spachtil ,už sem i dřív podobný tuning dělal .Podle nějakyho klučinu co jezdí mana V RCTT Praha.. Já osobně do ccčka cpal tu šavgerku bo jak se to menuje, je to přídavná redukčka pro tamiya 3kvalt .. Doteď si ji šetřím doma pro pípadné ccčko :)
Frenky ja osobně bych chtěl sehnat přední diff se stajným převodovým poměrem jak má zadní náprava, přede jen mi nezavislé zavěšení předku přijde jako vyhoda .. Zrovna ju hledám ale na S-hobby už není. Prolezu ješte google , popřípadně ti ju vyfotím .
sWiNe píše:No tak asi bych začal tímhle tématem .... topic10656.html
HPI WK ... myslím, že už léty ověřená
Jinak na rámu sis hezky zaletoval :-) jsem zvědav na ty přední ramena, moc se mi to líbilo ...
Převodovku wk nechci je vyosená takže bych mněl motor vysoko a to nechci jinak sletovat ty podélníky byla pakárna aby byly všude stejné mezery a ještě to pořádná pakárna bude ale za ten výsledek to uritě stojí
No díval jsem se na fotky a obráceně se asi nevejde :roll: takže potřebuji něco jiného nebo jestli má někdo možnost vyzkoušet dát ji obráceně byl bych za tuto informaci moc vděčný