http://www.scale4x4rc.org/forums/showthread.php?t=63486já vycházel při těch bočnicích tady z toho, je to vono? je to to samý?
no je to brutus, o tom žádná. Ale tohle by mě už asi ani nebavilo, nevim, takhle když sedim u něčeho dýl tak mě to přestává bavit a já to chci dělat proto, abych se u toho bavil..
hele, dal sem lakovaný dřívka vod nanuku ale mam blbej lak a neudělám pěknou tlustou vrstvu co by se leskla jak psí koule, tak na to prdim takhle taky dobrý. Ukázka semišových plyšových tepláčků a základ "supvolferu". opravdu je v tom reprák, opravdu bude vyhrávat rádio, s podivem to celkem vyřvává, Honzík mi to udělá na dálkovej čudlík, daj se i ladit stanice, drát k funkční anténě...
udělal jsem zadní podběhy CD futrálem. Zase jsem musel uříznout půlku věcí co tam překážely a jsem zvědavej, opravdu se snažim o vodotěsnost aspoň tak vysoko jak je ten lavor teď, čiže k okýnkum. Samosebou absolutně netušim, jak na ty podběhy naonačim uchycení tlumičů k podvozku, naprosto to nepasuje, bude se buď ve velkém řezat a nebo merkur zastane víc role, než jsem původně uvažoval, ale podvozek, to je další milénium, než se k němu dohrabu. To zatim klid.
Wolffe, dávám zase další obrázek :-D stejnej jako ten před nim :-D jen jsem změnil nastavení otofaparátu a scénu pootočil doprava :-) :wink: :wink: