Taky děkuju za návštěvu a že jsem Vás po dlouhé době viděl. I když bylo jen 10 soutěžících, tak se mi to moc líbilo. Doufám, že jste se všichni bavili, najedli a příště přijedete zas. Shodli jsme se, že tomu ty večírky chybí a doufám, až bude příští závod 7.6., tak vyjde počasí a dáme to i s přespáním. Na druhou stranu jsem díky dnešnímu 3.místu zjistil, že alkohol za volant fakt nepatří a jde to bez něj líp :-D
Jinak všem bych chtěl moc poděkovat za dárečky, i když jsem psal ať nic nevozíte. Já rád zkonzumuju a při každém nalití si na Vás vzpomenu :lol: Martinovi děkuji zvlášť. Tajnůstkář nechá jako posledně opravdu krásně zabalený dárek na střeše Tacomy. Já to pak našel, ale ve spěchu, když jsem něco připravoval, uklidil do auta a zapomněl na to. O to větší radost jsem měl když jsem to při sklízení rozbalil. Jenže jsem nestihl ani poděkovat, tak MOOOC DĚKUJU. Mám z toho opravdu velkou radost :FINE:
Během týdne vyvěsím výsledky, aby se každý mohl podívat. Já jsem listiny dal s ostatními do garáže.
Já mám jen jedinou fotku z mobilu, jak se to na dráze hemží :lol: