milan008
Veterán fóra

Re: Volná diskuse

sWiNe píše: Milan vymyslel takové zpestření s těmi rozvory, ale jinak tenhle model bez problému funguje. Kopírujeme pravidla MČR v offroad trialu, kde je couvačka tež za tři.

Já nic nevymyslel, já to opsal z pravidel http://www.offroadtrial.cz/pravidla/
bflmpsvz
sWiNe
Veterán fóra

Jo já vím, tak jsem to myslel, je jsem se blbě vyjádřil. Jak říkám, taky mě to zaujalo už mnohem dřív a zkoušel jsem to tu nějak nadhodit ....
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
DMR
Častý přispěvatel

Ahojte.

Letos jsem si chtěl udělat radost a udělal vyjímečně auto,tedy no křapku :-) . Kola mám pod karoserií a stejně tak si udělám i novou kastli, pustím li se do ní. Pravda je že kdybych měl blatníky
do půlky kol tak bych ušetřil dost dotyků ale co už. Asi už mi víc záleží na vzhledu než totální funkčnosti. :-p To snad ani nemůžu psát já :-D Takže jsem určitě pro vzhled pěkného offroadu
no a ty blatníky ať si každý sáhne do svědomí a vědomí. Ale milanovo myšlenka buď blatníky přez nebo vůbec je zajímavá,ale to by musely být kategorie což je zbytečné tak bych to asi nechal jak je :OK: :BYE:
kenny89
Přispěvatel

Počítám a též souhlasím:-) Myslím že když to klape tak proč vymýšlet new věci. S těmi blatniky souhlasím je fakt že některý nase zavoďaky to nesplňují to už jak se tu psalo at si každej sáhne do vědomí i svědomí. Ja taktéž pro novou sezonu postavil new auto tak snad projde přejimkou:-D Ta online přejímka by byl dobrej nápad si myslím:-) ;-) Jinak dejve co máš v plánu místo skořápky?? Slunce v duši hoši:-)

:HOPS:
milan008
Veterán fóra

Onlina přejímka, to se mi líbí, co takhle stanovit nějaký termín, do kdy by se zde musely představit stroje pro následující sezónu?

Ještě mne napadlo udělat samostatné vlákno - Soutěžní stroje 2015 - kde by se všichni přihlášení presentovali třeba 3 fotografiemi kde by bylo jasné o jakou značku se jedná a jak je na tom s blatníky apod, a bylo by to bez komentářů, pouze by se mohli vyjádřit členové přejímací komise.
bflmpsvz
KKA
Přispěvatel

Ja to taky sleduju. Uz na zacatku jsem rikal, ze me by naky kategorie nevadili, stejne jako hodnoceni dle sirky atd. Stejne tak me nevadi kdyz z toho ale nic nebude. Jak rikal sWinak, nejlepsi uz mam stejne za sebou ;-) Takze jak to udelate, tak to bude, ja jsem spokojenej, proto mlcim :-)

Pro me je urcite nejdulezitejsi pohoda a co nejmin soutezivosti. Obdivuju Josefa, bez prdele.

Jinak spousta veci jde vyresit i stavbou sekci, je proste rozdil kdyz mam sanci prejet z branky do branky tak, abych nemusel 10x couvat a stejne pak jet na shoz, protoze se tam proste s delsim autem a s mensim rejdem nevytocim, nebo kdyz bojuju jen s projetim samotne branky. To prvni me popravde sere, to druhy je super. Jako me navadi ze si musim couvnout, ale to ze nemam sanci se vytocit, protoze jsou branky tak blizko a navazuji tak, ze bud si nacouvam do uz projete ,nebo to proste nevytocim, to uz je dle me spatne. Ale to je asi jedinej problem kterej jsem za me letos videl. A je pravda, ze kdyz bych se pridal ke stavenim sekci, tak bych nemusel pak jen blbe kecat :-)
sWiNe
Veterán fóra

DMR píše:Asi už mi víc záleží na vzhledu než totální funkčnosti. :-p

Zapomněl jsem vyhlásit titul BAVIČ ROKU :-D :-D :BYE:

kenny89 píše:Myslím že když to klape tak proč vymýšlet new věci.

No klape ... klape, ale čachrů kolem zmíněných věcí bylo letos dost a chci tomu v dalším průběhu zabránit. Jinak vymýšlet nějaké převratné novinky nějak asi nehodlám.

milan008 píše:Onlina přejímka, to se mi líbí, co takhle stanovit nějaký termín, do kdy by se zde musely představit stroje pro následující sezónu?

Ještě mne napadlo udělat samostatné vlákno - Soutěžní stroje 2015 - kde by se všichni přihlášení presentovali třeba 3 fotografiemi kde by bylo jasné o jakou značku se jedná a jak je na tom s blatníky apod, a bylo by to bez komentářů, pouze by se mohli vyjádřit členové přejímací komise.

Souhlas s jedním i druhým. Vlákno asi udělám. Termín stanovit můžu, ale dost strojů se asi bude chystat na poslední chvíli pár dní před závodem. Jsou to sice čtyři pět měsíců, ale když si vzpomenu, jak jsem si vozil auto na koleje, abych vůbec na první závod vyjel .... :lol: ale jo určitě by to bylo fajn. Ať se tak nějak všichni připravíme na to, co nás bude v depu čekat.

KKA píše:Pro me je urcite nejdulezitejsi pohoda a co nejmin soutezivosti.

Pro mě taky, maximálně!!! Soutěživost zdravou samozřejmě vítám a pořád se s Baluem hecujem, ale stále v rámci přátelského mače. Asi netřeba skrývat, že se vždy snažím zajet co nejlíp, ale aby byl závod v pohodičce je prostě mým hlavním cílem těchto závodů.

KKA píše:Jinak spousta veci jde vyresit i stavbou sekci, je proste rozdil kdyz mam sanci prejet z branky do branky tak, abych nemusel 10x couvat a stejne pak jet na shoz, protoze se tam proste s delsim autem a s mensim rejdem nevytocim, nebo kdyz bojuju jen s projetim samotne branky. To prvni me popravde sere, to druhy je super. Jako me navadi ze si musim couvnout, ale to ze nemam sanci se vytocit, protoze jsou branky tak blizko a navazuji tak, ze bud si nacouvam do uz projete ,nebo to proste nevytocim, to uz je dle me spatne.

Já se vždy snažím stavět sekce tak, aby se toto nestávalo a myslím i na ty autobusy. Taky to hodnotím negativně, když se prostě autobusáci nemůžou do branek naštorcovat ať dělají, co dělají, takže se snažím tomuhle zamezit. Na některých tratích to jde méně, někde více ....

KKA píše: A je pravda, ze kdyz bych se pridal ke stavenim sekci, tak bych nemusel pak jen blbe kecat :-)

Teď sis odpověděl :-D :BYE:

#RTR.CZ TEAM DRIVER
KKA
Přispěvatel

No ja vim ze jsem si odpovedel. Ale jako kdyz dorazime v 10:30 tak uz je stejne na staveni sekce pozde :-D Ale kdyz to bude zase od patku, tak ok :-)
sWiNe
Veterán fóra

KKA píše: Ale jako kdyz dorazime v 10:30 tak uz je stejne na staveni sekce pozde :-D

zase sis odpověděl :lol: :lol:

#RTR.CZ TEAM DRIVER
KKA
Přispěvatel

Jasne, proste je to na Vas, aby jste to postavili dobre, pac ja proste i kdyz bych moc rad, tak proste nemuzu :-D
Grizzly
Přispěvatel

Máte to všude, že už se před závodem scházíte v pátek? Já když bych jezdil, tak bych přijel většinou už v pátek, abych nemusel absolvovat brzké sobotní vstávání, odjet závod a zase domů. takhle bych byl v sobotu ráno relativně fit, když se moc neožeru. :-D
Griessl Karel
Rc Trial = Mouchod, Liaz 111, Avia Future, Praga V3S
RC Crawler = Axial,Bully
RC exp. = Toyota-truggy a další ve stavbě
RC Dakar = Tatra Jamal
sWiNe
Veterán fóra

Snažíme se když to jde, podle zázemí. Na některých zejména přírodních lokalitách to moc nejde, respektive se nám nechce nocovat ve stanech. Nejlépe se nocuje v DMR aréně v Rožnově :OK: nicméně se chystá pár nových lokalit, tak uvidíme, co z toho vyleze ....

Jinak když tady Milan nakousl pravidla republiková, tak pro ukázku ještě můžu zmínit pravidla Shock Cupu, což je pohár, který vznikl prakticky na popud evropských/republikových pravidel, která se ne všem zamlouvala. Zde je jednoznačné rozdělení tří kategorií dle rozvoru

01 - samuraie
02 - krátké patroly, wranglery, defender 90
03 - cherokee

http://www.bigshockcup.cz/?id=941

To jen tak pro rozšíření obzorů, nějak nemám v plánu se do podobného rozdělování pouštět.

#RTR.CZ TEAM DRIVER
milan008
Veterán fóra

Kurec, řediteli, nebuť konzerva, v tvým věku to chce stále něco nového :-D
bflmpsvz
DMR
Častý přispěvatel

Já ti dám bavič roku :-)
Šak já za to nemožu že to nakonec funguje no nééééé :FINE:
milan008
Veterán fóra

Jak se tak koukám z okna, zdá se, že jsme sezónu ukončili předčasně...
bflmpsvz

Zpět na „RC Offroad Trial Morava“