wolff
Píšu strašně moc!

Re: FreeKec

u mě je nejhorší že nikdy nevím kdy půjdu do práce takže když nemakám tak jezdím :tleskam:
MisakMike
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

cau, hele nevite kde se da koupit pruhledný psh?
wolff
Píšu strašně moc!

myšáku v Bauhausu mají 2mm :OK:
MisakMike
Přispěvatel

supr dik, se tam zajedu podivat ;-)
Mira
Veterán fóra

to je polystyren. psh je este nejakej jinej... pri lepeni to stejny vlastnosti nema. ale je to tlusty. turek ma slabsi material taky za par kc. v bauhausu to hledej vzadu jak maj vokynko na prirez dreva..
Fanda 9
Píšu hodně

JJ,Turek to má na centimentry,naměří,uřízne,různý tlouštky,dělají se z toho kryty cocpitů letadel.
Přátelé modeláři,at tu jen neplkáme a forum splní účel-potřebuji trochu poradit.Páč se blíží zima,i když si nedělám iluze,že to stihnu,a lexanka na rolbě je trapná,malá,hračková...Nechci tenhle podvozek,do kterýho šlo spousta peněz za pásy,elektro,atd nechat ležet ladem.Jsou tedy dvě možnosti,bud kouknu po nějáký hezčí lexance offroadu a dám ji na to,stejně tak jak je vidět na netu,prostě na to naroubujou Humerra,Chevy,atd.Nebo se pokusím říznout do psh zbastlit něco,co jsem dal k sobě na rajče(fotky vkládat neumím),je to tak hranatý,že to řízne a slepí snad i takovej lempl jako já.Další věcí je,že když člověk tyhle stroje googlí,tak at to udělám jakkoliv,vše bude scale,protože těch úprav a strojů je tolik,že snad ani nemůžu být obviněn z toho že jsem to udělal špatně,protože co kus to originál :-D
Tak prosím komenty,názory,případnou podporu :-D Pro inspiraci a představu co jsem měl na mysli,mám pár fotek tady v tom albu
http://fanda9.rajce.idnes.cz/Kyosho_Blizzard_SR

Obrázek
Bifi13
Častý přispěvatel

Fando ta poslední fotka je super taková arktická expe kára
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
wolff
Píšu strašně moc!

mě se nejvíc líbí tahle je taková krásně hnusná ;-)
Obrázek
Fanda 9
Píšu hodně

JJ Bifi,ten se mi líbil nejvíc ;-) To co myslí Wolff je Spryte Thiokol,kanadská výroba,má to jedno obrovský ALE,tyhle stroje jsou jakoby obráceně,tzn když si představíte tvar tankovýho pásu,tak je klínovej nájezd vepředu,a kulatý vzadu,tyhle povozy to mají přesně obráceně,i to podivně vypadá.A pojezdová kola jsou normálně pneu!Asi plnopryžový,ale je to normální kolo.No jestli se do něčeho pustím,tak to bude nějákej ten"hranáč",dvojitá bouda,korba.barva žlutá to je daný.
Nad čím ještě přemýšlím je radlice-protože na rolbě je to tak neštastně řešený,že stále padá ke straně,tudíž nerovnoměrně hrne.Tak jestli ji tam nechávat,nebo jen zmenšit,nebo ji dát zcela pryč a třetí kanál použít třeba na naviják :-p Použití radlice značně omezuje kontrukci boudy-nemůže být ani milimetr převis a bouda musí být dost vysoko,právě kvůli konstrukci zdvihu.
Tom60105
Píšu hodně

Kluci nebudete nekdo nekde neco brat?? potrebuji servo a nechce se mi samotnemu posta..nejspis zde.. http://www.bighobby.cz/
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
rubiconCB
Přispěvatel

Za mě teda ten výběr Wolfa je nejlepší,oprejskaný,schnilou korbu,nějakej ošuntělej naviják,bez radlice,prostě retro prďák.
rubiconCB
Přispěvatel

Tome,zrovna taky servo potřebuju,ale koukám že toho budu brát víc,u Turka je všechno drahý.Tak napiš jaký chceš.
Mira
Veterán fóra

hele fando a co misto radlice udelat figl? dat dozadu takovej zvedaci vyprostovaci hak? neco jako maji popelari kdyz natahujou na auto velky kontejnery... couvnes k zapadlymu, spustis to rameno, haknes pod naraznik,auto prizvednes a bez nejakyho zapinani lana proste vyprostujes.... rozumis, oranzovej majak, nejaka budka stylu co dal wolff a vzadu misto korbicky tady to rameno a kolem bedna s cajkem, lana v druhy bedne.... bys dotah tu myslenku vyprostovaciho stroje co se s tebou tahne uz od MANa... zitra pohledam obrazovou inspiraci pac ve vane to hledat nebudu :-D

edit
hele tady je to rameno, má to eště výsuvný cosi na lano, tobě stačí jen ten spodek. Místo zvedáků na kola uděláš nějakej vhodnej hák, co při přizvednutí podebere nárazník..... .... a vyprostíš třeba náklaďák
Tom60105
Píšu hodně

rubiconCB píše:Tome,zrovna taky servo potřebuju,ale koukám že toho budu brát víc,u Turka je všechno drahý.Tak napiš jaký chceš.

Parada.. Prosim vem mi toto servo..
http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... 16sec-20kg
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
rubiconCB