JJ,Turek to má na centimentry,naměří,uřízne,různý tlouštky,dělají se z toho kryty cocpitů letadel.
Přátelé modeláři,at tu jen neplkáme a forum splní účel-potřebuji trochu poradit.Páč se blíží zima,i když si nedělám iluze,že to stihnu,a lexanka na rolbě je trapná,malá,hračková...Nechci tenhle podvozek,do kterýho šlo spousta peněz za pásy,elektro,atd nechat ležet ladem.Jsou tedy dvě možnosti,bud kouknu po nějáký hezčí lexance offroadu a dám ji na to,stejně tak jak je vidět na netu,prostě na to naroubujou Humerra,Chevy,atd.Nebo se pokusím říznout do psh zbastlit něco,co jsem dal k sobě na rajče(fotky vkládat neumím),je to tak hranatý,že to řízne a slepí snad i takovej lempl jako já.Další věcí je,že když člověk tyhle stroje googlí,tak at to udělám jakkoliv,vše bude scale,protože těch úprav a strojů je tolik,že snad ani nemůžu být obviněn z toho že jsem to udělal špatně,protože co kus to originál :-D
Tak prosím komenty,názory,případnou podporu :-D Pro inspiraci a představu co jsem měl na mysli,mám pár fotek tady v tom albu
http://fanda9.rajce.idnes.cz/Kyosho_Blizzard_SR