Mira
Veterán fóra

Re: Range Rover Classic

Tak jsem dal, Martine, na tebe a za tech 17 korun dva kloboucky na matky koupil. Uriz, fouknul hyperleskem a... Pokazil jsem si povrch, jednak jsem do toho este rezal a zdeformoval jsem si ten lak no a pak jsem byl nucen vevnitr i brousit, uz ani nevim proc :-D takze pekny hluboky kulaty paraboly vypadaj naprosto priserne. Mam i fotku ale u pc budu asi az v pondeli.

Kazdopadne vepredu to uz sviti a blika, jen obrysovky sviti asi milionkrat vic, nez hlavni svetla. Ale to dostane este na stul Honzik a at se s tim treba posere, ja bych to umel ztlumit leda tak, ze bych je necim pretrel :-D....

Objevil jsem i malej vetrak, ulamal jsem mu mrizku aby mohl jen tak naoko sedet za maskou, at tam neco je. Sem zvedav, aby to nevypadalo blbe. Nooo a taky se musim hecnout, dodelat kola, vynalezl jsem i uchyceni kastle na magnety, hudba budoucnosti..

Predni podbehy sedi super, i navijak, i ...vsechno.. Na sebe krasne zapada. Az se musim pochvalit. A chvalim se dnes uz potreti tak to smrdi uspesnym dnem :-)
Mira
Veterán fóra

taaaakže

celej tejden po večerech chodim kolem auta, že si to rozložim a zamakám, a dycky z toho sešlo, dřepim naprázdno u PC nebo lezu venku a šodám psiska a tak vůbec se k tomu ne a ne dokopat, protože mě přeukrutně nebaví dodělávat ty detaily, kdy máš hodinu práce s něčim, co nejni ani vidět.

Každopádně jsem stvořil ty přiblbý paraboly :mrgreen:

Obrázek

eště to chce oškrabat kolem sklíček obrysovek a blinkrů tu stříbrnou, kterou lepidlo vytlačilo. Mimochodem těch sklíček jsem udělal asi osm než se mi to podařilo neupatlat lepidlem a udělat správně ten ohyb.

změnil jsem fotografickou techniku, místo stávajícího formátu 5MPX je jich 8 8o a drobet líp to... no, ostří to stejně blbě... zkrátka je toho víc vidět, no, asi se zase vrátim k focení tou propiskou.

Takle jsem tedy nakonec udělal ten čumák. Už zbývá to jen tak někde domazlit, aby tam nešel vyloženě bordel, trochu podle rámu dole eště finkout podběhy, ale to jsou milimetrový záležitosti, aby to sedlo hezky na sebe a dalo se to dobře sundavat. Je vidět servo navijáku, krásně se vše vlezlo a když sundám boudu, servo zůstane na rámu...

Obrázek

..tady je vidět hned za nárazníkem, kde bude cívka s lanem..

Obrázek

no a svítí to. Jenom obrysovky jasným bílým světlem síly laseru a hlavní světlomety svítí jako škoda favorit. To je třeba nějak otočit.

Obrázek

samomsebou jsem to na sebe posadil z ukrutné potřeby prohnat to aspoň po zahradě, nesedí to úúúplně na svém místě.

Obrázek

každopádně kola a gumy = spokojenost s volbou. Sice to všude drhne hruškou, hrůza (jako fakt HRŮZA a to sem nebyl venku v terénu, klasický expediční trasy v okolí dostanou asi novej rozměr), ale vypadá to dobře :HAPPY:

tak držte palce, mám na to volný večer, klidně několik hodin práce - mohl bych dodělat interiér, ten mě totiž vážně nebaví :arrow: usadit borce, zadní světla a hurá na lak. No sem zvědav.
Mira
Veterán fóra

taky tohle mě zdržuje od práce....:

Obrázek
QuwinZZy-_-
Přispěvatel

To je Tatrovka??
Jednou Mercedes=Navždy BMW

Nanda NRX10 Fiat Abarth 124
MF-01x Suzuki Jimny- ve vývoji
MF-01x Suzuki Jimny- offroad

Z donucení si už ani podpis udělat svůj nemužu.. :(
Mira
Veterán fóra

Jasne ;-)
wolff
Píšu strašně moc!

Míro ten motor je super hele a ten předek tvýho range mi trochu připomenul mýho starýho polskýho fiata mít 4 světla tak je to on :OK:
Mira
Veterán fóra

nejlepší je, když se k tomu konečně odhodláš, dřepneš si k tý blbý kůži, měříš, stříháš, de to blbě, zmateně si na to čmáráš....

Obrázek

... a pak, když už to tam sedí jak prdel na hrnec, si namažeš ten posranej lepidlo na blbou stranu :-D :-D :-D :-D ááááááááááá taková demence v zemljance ááááááááááááááááá :-D :-D :-D :-D

Obrázek

polstrumeje podlahu, stropy, kufr, řadicí páku, polstrujeme, odhlučňujeme interiér a když to všechno pořádně přilepíme, tak i celej model řádně vyztužíme... :FINE: :FINE:
Mira
Veterán fóra

8o

Obrázek

ty krávo, Járo, no to je věc, dyť vono to má i ty ramena na tý haubně :-D

edit
Dokonce i ten prolis na boku :-D :-D :-D :-D
wolff
Píšu strašně moc!

teď když ho vidím tak jsem se vrátíl o 26let zpět jj byla to superkára pro kluka po vojně :-D :-D já jsem ho měl v týhle barvě
Obrázek
Mira
Veterán fóra

Tak to si frajer kdyz si po vojne sehnal takovyhle prdacky kola. Se nedivim zes na to sbalil manzelku ;-)
Max
Píšu hodně

Ještě,že já už žádnou manželku nemám.Ale ta kola jsou fakt. Suprová. :hura:
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
poschlmartin
Píšu hodně

Manželky jsou dobrý...

...i jedna je dobrá...

...si tak myslim...

...asi jo, bude to tak, jsou dobrý, čím víc, tím líp...

...a jsou drahý, ale na to sere pes...
...hlavně že jsou dobrý...
Max
Píšu hodně

Sorry za OT - Manželku nechci,ale našel jsem si přítelkyni.Už stojí na chodbě,ale potřebuje dodělat . :mrgreen:

http://www.motorkari.cz/motokatalog/yam ... -1000.html
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
poschlmartin
Píšu hodně

obdobnej ročník jako my manželky :-D :-D :-D
Mira
Veterán fóra

Tyyyyyyyyyjo takova stara vrana :-D ... Neska sem zrovna potkal toho prvniho fireblada, to pradevitikilo :-D ... Hele, to je takova dobra vrazda rekl bych :-D. .. Hadam, ale fakt jen hadam, ze mela uz hodne chlapku a nespocetnekrat ji vyhonili uplne do mrte, udelali znova a znova odrovnali :-D a kolikrat byla pod nima na zemi nevi ani ten ... To je uz deltabox, nebo nejakej ocelak prihradovej. .. Ale kdeze, hlinik, ze jo.... Takovy ty prvni, jak to nejde moc varit a zaroven je to hodnekrat svareny :-D Kaaaamo ja bych se tohodle bal....

Ale proti gustu... Predpokladam, ze kdyz jsi rozvedene, ze vis, co delas a vybral jsi kousek, kterej vsim timhle netrpi ;-)

Zpět na „SCX10“