Tak jsem dal, Martine, na tebe a za tech 17 korun dva kloboucky na matky koupil. Uriz, fouknul hyperleskem a... Pokazil jsem si povrch, jednak jsem do toho este rezal a zdeformoval jsem si ten lak no a pak jsem byl nucen vevnitr i brousit, uz ani nevim proc :-D takze pekny hluboky kulaty paraboly vypadaj naprosto priserne. Mam i fotku ale u pc budu asi az v pondeli.
Kazdopadne vepredu to uz sviti a blika, jen obrysovky sviti asi milionkrat vic, nez hlavni svetla. Ale to dostane este na stul Honzik a at se s tim treba posere, ja bych to umel ztlumit leda tak, ze bych je necim pretrel :-D....
Objevil jsem i malej vetrak, ulamal jsem mu mrizku aby mohl jen tak naoko sedet za maskou, at tam neco je. Sem zvedav, aby to nevypadalo blbe. Nooo a taky se musim hecnout, dodelat kola, vynalezl jsem i uchyceni kastle na magnety, hudba budoucnosti..
Predni podbehy sedi super, i navijak, i ...vsechno.. Na sebe krasne zapada. Az se musim pochvalit. A chvalim se dnes uz potreti tak to smrdi uspesnym dnem :-)