Zdar všem,
práce mi zabrala čas vyhrazený na zábavu, takže minulé týdny moc pokroků nezaznamenaly.
Aspoň teda něco:
- koupil jsem baterky (byť menší než jsem původně chtěl)
- po jedné jízdě na suchu a jedné zkušební plavbě jsem baterky tak vybil, že jsou na vyhození.
- koupil jsem náhradní baterky. Špatné (místo 7.4V jsem vzal v rychlosti 11.1V). Snad půjdou vyměnit...
- dále jsem koupil káble, regulátory, vysílačku, přijímač, nějaké serva atd.
- udělaj sem si rám okna i s nějakými detaily. Velmi pěkný, ale pramálo odpovídající reálu, takže to vyhodím a zkusím znova
- uschopnil jsem základní funkce, tj. jízda všemi směry a plavba všemi směry (v tu dobu jsem měl ale jen jeden regulátor, takže pouze s přehozením káblů). Za velký úspěch beru, že do auta teklo jen v místech, která jsem měl pod kontrolou a po dokončení budou eliminována. Nic hrozného to nebylo, jen pár kapek. Čára ponoru jakš takš, ale na nějaké velké vlny to není.
Teď mně čeká ukotvení elektrokomponentů do auta, dopasování táhel řízení (jak kola, tak kormidlo) a po zajištění správných baterek ještě jeden testovací den.
Potom ještě pořád zvažuju pořízení nějakého osvětlovacího modulu aspoň pro přední a zadní světla.
A až budu spokojený jak to vrní a bliká tak bude třeba dodělat vizuálku - hromada detailů na karoserii, interiér, nástřik. Jo a taky podvozek, nějaké to pérování. Takže tak do podzimu :)
Ale, testovací jízda mně nadchla, motivace teda pořád je :).
Na mobilu mám i video z plavby, ale nejsem fandou jůtjůbů a podobných serverů, takže to nikde nevisí...
Na závěr ještě fotka všech těch elektroprkotin - včetně jedné zdechlé baterky...