tak po dlouhé době další aktualizace... konečně je po sezoně chat, aut a motorek, tak se najde chvilka na RC.
Od posledních příspěvků se na autě změnily následující věci:
- Baterie z Nimh na Lipol
- beadlocky
- pneumatiky (Rock creepers jsou úžasné pneu, ale díky jemnému vzorku neskutečně ztrácí na sypkém povrchu... vzorek se rychle zanese)
Protože už bylo autíčko celé otlučené, obrandování oloupané a podřené... dokonce pevnostní nárazník jsem rozlámal. Nastal čas na face-lift, takže pro tentokrát dáme sbohem závodním úpravám a jdeme do něčeho komornějšího.
Nechtěl jsem jít cestou lakování, takže jsem zvolil pokusně změnu barvy folií. Je to můj první pokus, první práce, takže chyby tam jsou. To mě ale nedenervuje, protože za cenu aci 15,- Kč to auto můžu polepovat 12x do roka a vzhledem ke kamikaze stylu mé jízdy by drahé lakování bylo zbytečné a netrvanlivé. Každý díl je lepený zvlášť, takže odchlipky či poškozené části jednoduše přelepím :-) a teď uvidíme co to vydrží, já osobně jsem poměrně spokojen. Děláno obyčejnou reklamní vinylovou folií, která na to není určená... mmt. na fotkách ještě neutřené roztřepy z inkování.